Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogy viselitek, ha a párotok nyilvános helyen a feneketeket simogatja vagy rápaskol?
Figyelt kérdés
Ilyenkor kapnak egy laza "dorgálást" vagy ha épp nem egy tömött utcán vagy parkban sétáltok, akkor belefér? Hogy reagáltok ilyen helyzetben?2017. máj. 24. 11:56
1/28 anonim válasza:
A volt barátnőim szerették, ha a feneküket fogom. Persze, nem csapkodtam vagy markolásztam mint egy kiéhezett vad, csak finoman megfogtam, végigsimítottam, akár úgy is hogy többen látták. Volt aki külön kérte, hogy fogjam a fenekét, mert ő szereti :D 27/f
2/28 anonim válasza:
Nem szokott ilyet csinálni, mert tudja, hogy mi az, ami csak kettőnkre tartozik
3/28 anonim válasza:
Én sem találkoztam még olyannal, akit zavart volna.
4/28 anonim válasza:
Nagyon gáz. Azért ennyi önuralma legyen már a pasinak. Bár ezeknek agyuk sincs ....
5/28 anonim válasza:
Láttam ilyet nemrég a metró mozgólépcsőn, a srác a lány seggét markolászta rettentő indiszkrét módon. Engem nem érdekel, nekem is van szexuális életem, nem sajnálom tőle, de egyszerűen annyira kiéhezett és szánalmas volt
6/28 anonim válasza:
#4 Tehát egy jogi diplomával a hátam mögött, azért nincs agyam, mert megfogom a párom fenekét?
Érdekes elméleted van.
7/28 anonim válasza:
Otthon csináld nagy diplomás Úriember (bár itt bárki állíthatja magáról xD). Senki nem kíváncsi rá.
8/28 anonim válasza:
Engem zavar, ha a párom ezt teszi, vagy ha a buszon vagy mondjuk sorban állás közben, vagy a munkahelyemen ha épp ott van valamiért ő is. Ilyenkor mondom, hogy ne most, ne mások előtt, ő meg megsértődik, hogy mit érdekel engem mások véleménye... Ez egy bosszantó játék, amit mindig eljátszunk.
9/28 anonim válasza:
A jogi diplomának nem előfeltétele, hogy ne legyél suttyó.
10/28 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy ez egyfajta birtokosi kinyilvánítás: "Látjátok, ő az enyém!" Valószínűleg egy másik büszke hirdetmény is: "Nézzétek, szexuális kapcsolatban vagyunk."
Ízlés dolga, meg talán érettségé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!