Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogy viselitek, ha a párotok "asszonynak" hív titeket társaságban/mások előtt?
Sok pasi - szerintem poénból - hívja így a párját, és mondja, hogy "az asszony így, az asszony úgy". Mit szóltok ehhez? Sértő ez vagy fel lehet poénosan fogni(mint ahogy vélhetően szánták is)? Bele lehet ebbe esetleg látni, hogy nem tisztel annyira a párotok?
Hogy látjátok ezt, hogy reagáltok erre?
Én az asszonyt asszonynak hívom még saját magával szemben is! Például:
Na de Asszony! Jó legyél ám! *csók*
:) Meg 'zasszony.
Kellemetlen lenne, ha ezen megsértődne. Mondtam, hogy hívhat az urának nyugodtan. :D
Nekem a szemembe nem vicces, inkább megtisztelő.,
Én az asszonykája vagyok, ő meg a férjecském. Vagy az uram, ...sokszor mondom, hogy mit kéne főzni az uramnak?
24-év házasság alatt soha nem hívott így a férjem és én is a nevén szólítom őt.
Asszony....? -Talán feleségem,nejem.
Szerintem ez több mindentől függ, szövegkörnyezettől, hangsúlytól, társaságtól, de még az adott személytől is. Nem feltétlen sértődnék meg rajta, de el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor igen.
Hívjon inkább a nevemen, azzal nem lőhet mellé.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!