Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társaságban miért némulok meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társaságban miért némulok meg?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha egy társaságban vagyok, és lányok is vannak, akkor megnémulok, és kellemetlen hangulat fog el?

20F

2017. ápr. 2. 20:34
 1/5 anonim válasza:
Kitudja . Lehet hogy szégyellsz előttük beszélni. Esetleg nem szereted a lány társaságot .
2017. ápr. 2. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert félsz? Kevés az önbizalmad? Probáld levenni a fokuszt magadrol és csak érdeklödj, probáld megismerni a másikat. És türelem. Nem egy nap alatt lesz valakiböl mester.
2017. ápr. 2. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, fiúkkal, lányokkal egyaránt. Leblokkoltam, nem tudtam mit mondani.
2017. ápr. 2. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:

1., Mert nem vagy elég laza. Görcsösen félsz a... semmitől.

2., Homokos vagy.

3., Tampon vagy.

2017. ápr. 2. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Önbizalmad helyén van? Tudsz beszélni több ember előtt, pl. kiselőadást tartani, vagy csoportmunkát összefoglalni?

Lehet, hogy csak visszahúzódóbb vagy, semmi gond ezzel, vannak még így. Kezdj kisebb társasággal, vagy nagyobb társaságon belül pár emberrel (pl. ha egy vendéglátóipari egységben vagytok - de szépen mondtam a kocsmát - akkor ne az egész 20 fős gárdához beszélj, csak azzal a néhánnyal, akik körülötted ülnek). Könnyebb lesz, hidd el.

A lányokat pedig kezeld ugyanúgy barátként vagy semlegesen, mint a fiúkat (kivéve ha valami romantikus dolgot akarsz tőlük, de az már totál más történet), nem UFO-k ők sem, sőt legtöbbjük tök normális (és értékelik, ha egy srác nem nőként, hanem barátként akar ismerkedni velük. Saját tapasztalat!).

2017. ápr. 2. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!