Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek olyan boldogtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek olyan boldogtalannak a gyermeket nevelő nők?

Figyelt kérdés

Szerintem sokak számára ismerős ez a kép: buszmegállóban, bevásárlóközpontban, vagy egyáltalán a nyílt utcán az anyuka kézenfogva sétál a kisfiával/kislányával, a gyerek sír valamiért, az anyuka meg folyamatosan ingerülten beszél hozzá("Ha nem hagyod abba, felpofozlak!", "Ha hazaértünk, majd kapsz apádtól, azt' nézhetsz!", meg hasonlók), erre a gyerkőc még jobban sír, az anyja meg rángatni kezdi, még jobban kiabál vele... Látszik, hogy olyan feszült a légkör köztük - aztán ki tudja, hogy a négy fal között ez mennyire gyakori náluk.

Nem úgy tűnik ezekből, hogy a gyereknevelés olyan hű, de nagy boldogságot okozna a szülőknek.(Érdekes módon ha az apukával van a gyerek, akkor tök aranyosak szoktak lenni, akkor nyoma sincs a szigornak, tök idillinek tűnik minden, nevetgélnek, stb. Észrevettétek már ti is? Mintha az apukával jobban érezné magát a gyerek.)

Azért az ilyeneket látva a még gyermektelenek kétszer is meggondolják, hogy tényleg érdemes-e gyermeket vállalni, mert nyűgnek, tekernek tűnik az egész. Mit gondoltok erről, ti is észrevettétek ezeket?

Miért van az, hogy az apukájával látszólag jobban elvan a gyerek, mint az anyukájával?

2017. jún. 12. 10:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

#29, de mi az értelme a házasságnak, ha nem lesz benne gyerek?

Azokért a nagy pillanatokért elég összeköltözni is - ettől ugyan nem lesz tartósabb a dolog.

2017. jún. 12. 15:47
 32/34 anonim ***** válasza:
59%
#13, miként vélekedsz szüleid szellemi képességeiről?
2017. jún. 12. 15:49
 33/34 anonim ***** válasza:
47%

Gyerek ad pluszt? Hol? Mert én a hozzászólok reakciójából csak azt veszem ki, hogy nem alszik évek óta, a gyerek hisztis, autista, apa szarik rá, nö van vele, meló után még robot stb.

De megy a bizonygatás, hogy eez milyen szuper dolog. Ha olyan szuper, miért panaszkodik itt is 10/9 felhasználó? Ja mert gáz bevallani hogy az egész gyereknevelés egy szarság, amivel elcseszték az életüket.

Én bevallom, szar, nekem böven elég a bölcsödei dadusként az az 5-6 ora (és szeretem a piciket), de utána örülök hogy végre nyugi van, nem még 18 ban hallgassam a nyügjeiket.

2017. jún. 15. 07:25
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem csesztem el az életemet, arról nem tehetünk hogy autista és ez olyan nehézségeket vet fel amelyekkel naponta kell megküzdeni. De közben én imádom a gyerekemet, és a miatta való aggodalom készít ki leginkább, meg a mellette meglévő ezer más probléma. Szeretem őt és inkább élek így, mint nélküle. Mert a szeretet néha bizony fájdalmas dolog. Néha áldozattal jár. És tudod, ér néha rosszkedvűnek lenni, ér néha dühöngeni meg kiborulni. Ettől még lehet az életednek több értelme mint gyerek nélkül. Furcsa, igaz? Amúgy én soha senkit nem győzködnék, hogy vállaljon gyereket, szerintem aki akar az vállaljon, aki nem, az nem.
2017. jún. 15. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!