Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek olyan boldogtalannak a gyermeket nevelő nők?
Szerintem sokak számára ismerős ez a kép: buszmegállóban, bevásárlóközpontban, vagy egyáltalán a nyílt utcán az anyuka kézenfogva sétál a kisfiával/kislányával, a gyerek sír valamiért, az anyuka meg folyamatosan ingerülten beszél hozzá("Ha nem hagyod abba, felpofozlak!", "Ha hazaértünk, majd kapsz apádtól, azt' nézhetsz!", meg hasonlók), erre a gyerkőc még jobban sír, az anyja meg rángatni kezdi, még jobban kiabál vele... Látszik, hogy olyan feszült a légkör köztük - aztán ki tudja, hogy a négy fal között ez mennyire gyakori náluk.
Nem úgy tűnik ezekből, hogy a gyereknevelés olyan hű, de nagy boldogságot okozna a szülőknek.(Érdekes módon ha az apukával van a gyerek, akkor tök aranyosak szoktak lenni, akkor nyoma sincs a szigornak, tök idillinek tűnik minden, nevetgélnek, stb. Észrevettétek már ti is? Mintha az apukával jobban érezné magát a gyerek.)
Azért az ilyeneket látva a még gyermektelenek kétszer is meggondolják, hogy tényleg érdemes-e gyermeket vállalni, mert nyűgnek, tekernek tűnik az egész. Mit gondoltok erről, ti is észrevettétek ezeket?
Miért van az, hogy az apukájával látszólag jobban elvan a gyerek, mint az anyukájával?
#29, de mi az értelme a házasságnak, ha nem lesz benne gyerek?
Azokért a nagy pillanatokért elég összeköltözni is - ettől ugyan nem lesz tartósabb a dolog.
Gyerek ad pluszt? Hol? Mert én a hozzászólok reakciójából csak azt veszem ki, hogy nem alszik évek óta, a gyerek hisztis, autista, apa szarik rá, nö van vele, meló után még robot stb.
De megy a bizonygatás, hogy eez milyen szuper dolog. Ha olyan szuper, miért panaszkodik itt is 10/9 felhasználó? Ja mert gáz bevallani hogy az egész gyereknevelés egy szarság, amivel elcseszték az életüket.
Én bevallom, szar, nekem böven elég a bölcsödei dadusként az az 5-6 ora (és szeretem a piciket), de utána örülök hogy végre nyugi van, nem még 18 ban hallgassam a nyügjeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!