Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokszor idegesít már csak a párod jelenléte is, illetve boldogtalannak érzed magad akkor már elmúlt a szerelem?
Fel éve lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak. Azt tapasztaltam, hogy minden idegesített, kritizaltam allandoan mar nyűg volt vele az idot is eltolteni es mar nagyon regota nem voltam boldog mellette. Eltavolodtunk egymastol.. Jol gondoldd at hogy megeri e megmenteni és akarod e. Azon gondolkozz el nekem ez segitett, hogy kesobb minden napomat, így akarom leelni vele? Jo ez így? Ő a legmegfelelobb a szamomra? Hagyj magadnak idot gondolkozz ezeken.
23N
Hasonló történt velem is. 4 évig voltunk együtt.
Az utolsó időszakban minden zavart. A szuszogása, kritizáltam. Nem tudtam, vagy nem akartam felismerni, hogy ez nem működik. Sokszor sírva aludtam el.
Ez kb. 6 hónapig ment. Utána átbeszéltünk mindent és beláttuk ez már nem működik.
Gondold át, hogy van e értelme folytatni, megtudjátok javítani a kapcsolatotokat. De mindenképp előtte beszélj a pároddal.
Hát akkor igen már elmúlt a szerelem...de nem csak a szerelem még a szeretet is szinte.
Hagyjátok békén egymást minél hamarabb!!!!!!!!
Most megtanultad, ha ezt meg kell kérdezni, akkor már késő. Van ez így...
Nekem is volt, bár a srác részéről, mondjuk az egy pszicho volt... Sokáig nem voltunk együtt de az utolsó 2-3 hónap pokol volt az állandó szekálás miatt, én is naiv voltam mint te most... majd mikor szakítottam teljesen ki volt akadva, hogy de miért....
Hagyd, van ám élet egyedül is, nem is akármilyen, és ennél csak jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!