Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a 20-30 éves korosztályban a fiúk teljesen el vannak szállva maguktól, pedig se agyuk, se kiállásuk, se kinézetük sem egzisztenciális helyzetük nem indokolja?
Figyelt kérdés
Anyuci pici selyemfiúcskái kicsit elszaporodtak világszinten sajnos, és annyira nagy az arcuk a semmire, hogy az már fáj. Ki mondta nekik, hogy ilyen jó pasik? 20 kilók vasággyal, agyilag zoknik, pénzüket anyucitól meg apucitól kunyerálják, hajukat belövik, és nagyon nagy a pofájuk. Mikor változik meg végre megint a férfiideál? Miért lettek ideálok ezek a kis répagatyás félszerzetek? ja, és miért nincs bennük semmi felelősségérzet, férfiasság? 27/nő2017. máj. 10. 10:00
31/34 A kérdező kommentje:
Én csak az anyázós üzenetedet láttam cica, de nem kell megsértődni ha nem válaszolok rögtön, dolgozni is kell, tudod cica
2017. máj. 11. 09:37
32/34 anonim válasza:
De minek kell elküldeni a pics*ba, te primitív? Látod, dolga volt, és ha nem akar válaszolni szíve joga. Ezért nincs barátnője az ilyen alakoknak, bár így ne is legyen..
33/34 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2017. máj. 11. 10:11
34/34 anonim válasza:
Küldj priviben képet magadról, ha te olyan szép vagy. :D
28F aki nem lövi be a haját (arra van a szél), ÉN vagyok a vaságy, 128-as IQ-m van... Tessék, ere lépj valamit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!