Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a 20-30 éves korosztályban a fiúk teljesen el vannak szállva maguktól, pedig se agyuk, se kiállásuk, se kinézetük sem egzisztenciális helyzetük nem indokolja?
Figyelt kérdés
Anyuci pici selyemfiúcskái kicsit elszaporodtak világszinten sajnos, és annyira nagy az arcuk a semmire, hogy az már fáj. Ki mondta nekik, hogy ilyen jó pasik? 20 kilók vasággyal, agyilag zoknik, pénzüket anyucitól meg apucitól kunyerálják, hajukat belövik, és nagyon nagy a pofájuk. Mikor változik meg végre megint a férfiideál? Miért lettek ideálok ezek a kis répagatyás félszerzetek? ja, és miért nincs bennük semmi felelősségérzet, férfiasság? 27/nő2017. máj. 10. 10:00
21/34 anonim válasza:
Minél kisebb a tudás annál nagyobb az ego. Minél nagyobb a tudás annál kisebb az ego.
Albert Einstein
22/34 anonim válasza:
Bocs, de aki 27 évesen így fogalmaz, az nem "nő", legfeljebb csaj.
Inkább azon gondolkodj, te miért ezekbe futsz bele, miért nem a normális srácokba. Ja, lehet, hogy ők nem szólítanak le minden csajt, ezáltal téged sem.
23/34 A kérdező kommentje:
Miért 27 évesen mindenki egyformán beszél? Szerintem semmi gond azzal, ahogy beszélek. De azért elgondolkodok, hogy miért nem a normálisak szólítanak le. Bár szerintem ez nem rajtam múlik. Tényleg így érzem.
2017. máj. 10. 14:28
24/34 anonim válasza:
"A világon az ész van a legjobban elosztva, mindenki azt hiszi, hogy neki egy kicsivel több jutott mint a többieknek" :)
25/34 A kérdező kommentje:
:)
2017. máj. 10. 15:05
26/34 anonim válasza:
"a normális fiúk meg igen is legyenek bátrabbak"
Még esetleg valamilyen kívánság, hercegnőm?
27/34 anonim válasza:
A kislányt valaki megsértette,kegalábbis az ő nézőpontja szerint és most bevágta a durcit.Szomorú hüp-hüp :(
28/34 anonim válasza:
A mai 18-20 éves generáció lány tagjai között már csak olyan eséllyel lehet normálisat kifogni mint tűt megtalálni a szénakazalban. Már alig van köztük olyan aki ne lenne plázapi**a vagy szülei által elkényeztetett kis aranyásó.
29/34 A kérdező kommentje:
Utolsó...komolyan? Én nem tudom. Egyébként aki meg azt írta, hogy megsértettek...igen, megsértettek egyébként, és szerintem ez tényleg szomorú..nyilván nem csak a magam története miatt, hanem általánosan szomorú jelenség, hogy a fiúk nagyobb k.vák mint a lányok. nem?
2017. máj. 11. 09:09
30/34 anonim válasza:
Hát ez felháborító kedves.Rád írok normálisan arra válaszolni nem tudsz aztán mikor elküldelek a picsbe akkor meg anyázol.Na elég volt belőled cica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!