Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a 20-30 éves korosztályban a fiúk teljesen el vannak szállva maguktól, pedig se agyuk, se kiállásuk, se kinézetük sem egzisztenciális helyzetük nem indokolja?
Ne aggódj, a kérdésed alapján te sem vagy sokkal értelmesebb, mint azok, akikről írsz.
Négy éve egyedül élek, 70 kiló vagyok, géppel nyírom a hajam, és felelősséget vállalok minden tettemért. Tény, hogy sokan nem, és sok huszonéves el van szállva magától, de nem ők vannak többségben.
23/F
Hagyjad kérdező, utálkozást fogsz itt kapni csak, mert ez az oldal a gyűjtőhelyük.
Teljesen igazad van, én is ezt tapasztalom, elvétve találni csak normális hozzáállású és értékrendű férfiakat.
Sebaj, nem kell velük foglalkozni, meg kell találnunk azt a pár normálisat, ezeket meg figyelmen kívül hagyni. Majd negyvenévesen, még mindig anyuci csecsét szopva otthon, szüzen, vagy éppen 100- alkalmi kapcsolattal a hátuk mögött rájönnek, hogy nem így kellett volna.
5-ös, nagyon tetszik, hogy katona vagy:) végre egy férfias hivatás:) puszillak, csak így tovább.
Aki azt írta, hogy troll kérdés, az eléggé rossz képességekkel van megáldva, mert hogy én tényleg ennyire csalódott vagyok.
Aki azt írta, hogy én vagyok ronda...az elég nagyot tévedett:)
Köszönöm a válaszokat:) már is jobb kedvem lett:) a kis beképzelt majmoknak meg üzenem, hogy semmivel sem jobbak mint az útszéli ribik, és nagyon égők.
És a falu tele "répagatyás félszerzetekkel"? Csak mert itt a fővárosban nem sok ilyet látni.
A csirkevágásért elismerésem, én nem tudnám megtenni. (Enyhén pszichó vagyok és valszeg nem tudnék leállni vele ha a vér szaga megcsapott és ezért próbálom magam távol tartani az ilyentől.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!