Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lehet a férfi női arány a 20-40es korosztályban?
Sokszor olvasok olyat itt hogy dupla annyi férfi van mint nő ebben a korosztályban vagy 60 százalék a férfiak javára.
Én ezt azért nem hiszem mert pl.ahol dolgozok is szinte csak fiatal nő van és én egyedül vagyok fiatal férfi.
Nézhetsz KSH adatokat,2016-ra már fent vannak az eredmények...
Csak azt nem veszi figyelembe,hogy a külföldiek is elvisznek nagyon sok nőt,egyre többet közülük. Ami még nagyobb problémákat szül a jelenlegi helyzetek mellett.
Nos az egész országban 18-40 éves kor között van:
1.555.028 fő férfi, és 1.491.600 fő nő. Ez 63.428 fő férfi többletet jelent alapvetően,ez a férfiak picivel több,mint 4%-a.
Nos csak a jóképű férfiak bármennyi nőt megkaphatnak,míg aki nem az,annak egy sem jut.
Hiába csinál bármit.És ez a legnagyobb gond valójában.
Pár század százalék eltéréssel fele-fele.
Kb 25%-kal több fiú fogan meg, mint lány, mert a fiú hím ivarsejt kisebb egy kromoszóma negyedével, tehát könnyebben, gyorsabban mozog, előbb ér oda. Ezt csaknem kiegyenlíti, hogy több fiú hal el magzati korban. 4-5 %-kal több fiú születik, de a női szervezet életrevalóbb, így 35 éves korra megfordul a helyzet, attól fogva több a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!