Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötvenes férfiként melyik korosztályban keressek párt?
Bámelyikben...:-)
Nyilván 40 alatt ne nagyon...
Attól függ,hogy menyire vagy fiatalos külsőre és bensőre egyaránt.
Ha mindkettő OK, akkor én a helyedben 40 éves kor körül gondolkodnék. Bár úgyis a sors fogja eldönteni...
51 vagy 59?
45-50-tőlé felfelé.
Thai fold, 20 eves kortol :D
Na jo csak trollkodok.
Viszont azt tudom, hogy pesten van egy kulon ilyen hely ahol a 35 tol felfele kb a 70 eves korosztalyig osszegyulnek a tarskeresok, nem jut eszembe a neve de valami bar, vagy vendeglo. Szerintem valaki biztos tudja az itteniek kozul. Segitsen mar valaki, tenyleg nem jut eszembe a neve. :D
Ha családban gondolkozol, akkor 35-40 között, ha társat keresel öregkorodra,akkor 45 körül keresgélnék,mert nagyjából egyszerre fogtok nyugdíjba menni.
Mi a célod?
39F
Az attól függ, hogy hogy állsz anyagilag, és mire vágysz.
Ha harmonikus kapcsolatot akarsz, akkor értelemszerűen a hozzád hasonló korosztályban, de ha még nagyon élni akarsz és tudsz is, akkor a fiatalabb korosztály jöhet szóba. Ha meg anyagilag akarod összeszedni magad, akkor egy hetvenes dámát gyűjts be.
"45 körül keresgélnék,mert nagyjából egyszerre fogtok nyugdíjba menni."
65 a nyugdíjkorhatár mindnekinek.
Ha a kérdező 59, akkor ő 6 év múlva már nyugdíjas lesz, míg a 45 éves csak 20 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!