Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60+-os férfiként melyik korosztályban keressek párt, feleséget?
Nem.
Ha valóban komoly társat keresel, akkor a saját korosztályodban. 50+, 60+. Attól függ, hogy nálad mennyi is az a hatvan felett.
Egy férfi se vonzóbb ebben a korban, mint egy nő. Miért gondolod, hogy ha neked húsz évvel fiatalabb kell csak, akkor a te 60+ tested és arcod majd vonzó lesz egy csinos 30-as, 40-es nőnek, aki magánál fiatalabb pasit is tud fogni?
A másik lehetőség, hogy áltatod magad, és türelmesen kivárod, hogy egy sokkal fiatalabb nő valami okból összejön veled.
Mondjuk egy nagyon elkeseredett, 3 gyereket egyedül nevelő, csóró 40+ .
Biztos akadnak elvétve olyan nők, akik ehhez a korosztályhoz vonzódnak, de kevés.
Egy negyven körüli nőt, aki jól tartja magát, többségében fiatalabb pasik ostromolnak.
Amikor én negyven körül ismerkedtem, akkor 10, velem ismerkedni próbáló férfiból 5 volt nálam fiatalabb, 4 korombeli és egy jóval idősebb.
Az apám korú férfiakhoz soha nem tudtam vonzódni, nagyon maximum 50 éves korú férfit tudtam magam mellett elképzelni, de ebből a korosztályból is csak olyat, aki kimondottan jól tartja magát.
Végül nálam fiatalabb párom lett. Nem így terveztem, de ő illett leginkább hozzám gondolkodásban, életstílusban. Már évek óta együtt vagyunk, működik a dolog...
Semmi vész. Tudsz a nők nyelvén, akkor már a harmincasok között is találsz. A negyvenesek között meg sokat. Ott már lehet válogatni.
Hatvan évesként, csak beszélgetek, de mindig van 4-5 nő, akik kapcsolatot szeretnének ezen korosztályokból.
Ezt embere válogatja.
Én 30 éves voltam, mikor párommal megismerkedtünk, ő akkor 57.Nem volt ráírva, hogy annyi.Amit meg az ágyban nyújtott, és nyújt a mai napig is, na azt soha senki nem tudta nekem megadni.
Mi nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást, és bizony még most is gyűrjük a lepedőt amikor csak kedvünk van.
Szóval ha jól tartod magad, cerka is áll még, nem hiszem, hogy akadálya lenne az ismerkedésnek.
Az én 53 éves kivételesen csinos anyukám sem áll le 60+os férfiakkal, mert idősebb korára keres társat, te meg 10-20 év múlva hát.. örülsz majd, ha fel tudsz kelni az ágyból.
30as nőknél többé kevésbé eselytelen vagy, aki mégis belemenne a 30 év korkülönbésgbe, amikor már majdnem a nagyapja lehetnél, az valószínűleg arra hajt, hogy örököljön utánad.
40es nőknél már talán kifogsz egykét apakomplexusost.
50eseknél oda kell tenned magad, hogy randizzanak veled.
60asokban dúskálhatsz.
Az meg senkit nem érdekel, hogy nálad a gyerek nem akadály, hiszen 30 felett 5/4 nő már szült vagy szülni készül.
Ne a csinos nőkre menj, hanem az elhízott, igénytelen, csóró nőkre. Így lesz esélyed 30asra, aki nem nem csak a pénzedért áll le veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!