Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

60+-os férfiként melyik korosztályban keressek párt, feleséget?

Figyelt kérdés
30-as,40-es(45 alatti) korú hölgyek szeretik az idősebb férfiakat?

2017. febr. 21. 11:15
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
90%

Messzemenőleg nem igy néz ki a párom, ízlésficammal nem rendelkezem.

Nem tudtam hány éves, először el sem hittem.

Igen, van miből adjon magára, de sok más is közrejátszik.

Kopasz, nyírja a haját, magas, nincs pocakja.Nem minden 50 feletti férfi hagyja el magát.Sőt, látok a környezetemben olyan 30-40 éves férfiakat, hogy 60-nak néz ki.

Ez nőben is így van.

2017. febr. 21. 12:58
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát, kérdező, vannak igényeid... még a gyereke is legyen szép...

Asszem, nálam a stílusod előbb verte volna ki a biztosítékot, mint a korod.

2017. febr. 21. 13:03
 23/45 anonim ***** válasza:

Köszönöm Cinnamon Tea, valóban nem zavarunk senkit.60-70 közötti nekem is sok lenne gondolom, de biztos arra is van példa.

Tudom, hogy nem az én párkapcsolatom a megszokott, nem ez a hétköznapi.De van, hogy találkozik két ember, és ha az ég a földdel összeér, akkor is kialakul valami.Főleg ha vonzó a férfi, udvarias, intelligens, magabiztos.Ha meg még egy tízest is letagadhat, akkor nincs menekvés.Nekem sem volt, de egy percét nem bánom.

2017. febr. 21. 13:06
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Megnéznélek én téged te Adonisz, hogy mire föl vannak ilyen igényeid.
2017. febr. 21. 13:07
 25/45 anonim ***** válasza:
23%
30-ast is kifoghatsz, igaz utána ne csodálkozz, ha a napi menü rendszerint ez: gombaleves, gombapörkölt, rántott gomba, gombakrémleves, gombafőzelék, gombamártás... És ne edd meg egyiket sem. Küzdjön meg az örökségéért.
2017. febr. 21. 13:07
 26/45 anonim ***** válasza:
0%

Azért az tényleg móka, hogy a 30-40 köztieknek a 60 sok, de a 20-30 közötti csajoknak az 40-50 közti pasi/férj az "teljesen elfogadott".

2017. febr. 21. 13:08
 27/45 anonim ***** válasza:
94%
Magadért szeressen, de ő legyen szép, karcsú, fiatal... eszem megáll.
2017. febr. 21. 13:12
 28/45 A kérdező kommentje:
Mi rossz van ebben?Biztos van ilyen nő.
2017. febr. 21. 13:17
 29/45 anonim ***** válasza:

Ha valaki egy 50-es férfibe szeret bele, akkor abba.Ha senkinek nem ártanak vele, mert függetlenként jönnek össze, akkor nem szabad ítélkezni, mert nem látunk bele mások életébe.Én sem látom , hogy mondjuk két korban összeillő ember mennyire boldog.Lehet épp csak feleannyira mint mi, lehet kétszer annyira, lehet semennyire.

A Kérdezőnek vagy szerencséje lesz, vagy nem.

2017. febr. 21. 13:20
 30/45 anonim ***** válasza:
15%

Most savazhatjuk a kérdzőt, de láttál te már hatvanas nőket? A férfiak se túl szépek, de a nők borzasztóak. És nem testileg vagy arcra (kivéve dohányosok, piások, takarítónők) hanem stílusra. Menopauta környékén "nagymamafrizurát" vágatnak amit maga a Sátán találhatott ki mikor depressziós volt, sértő öregasszonyos stílus vagy rosszabb esetben mesterkélt jókedv ami rövid távon idegesítő, hosszú távon kibírhatatlan.

Sajnos több a normális jellemű 60-as úr, mint a 60-as néni.

Bár nem tudom mit okoskodom, mikor a kérdező, 10000%, hogy nem 60-as úr, hanem 18-25 közti bohóc aki unatkozik informatikaórán.

2017. febr. 21. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!