Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

60+-os férfiként melyik korosztályban keressek párt, feleséget?

Figyelt kérdés
30-as,40-es(45 alatti) korú hölgyek szeretik az idősebb férfiakat?

2017. febr. 21. 11:15
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Nem,így képzelem. 30-45 között legyen,legyen szép,nőies,vékony, ne a pénzre menjen,mert nincs is, legyen készen a házasságra,legyen házias,hűséges stb.egyszóval legyen jó feleség!
2017. febr. 22. 13:11
 42/45 anonim ***** válasza:

Igen, a Részedről lehet ez igény, de egy 30-40 éves nő nem hinném,hogy csak úgy "alapból" 60+-os férfira vágyik. Esetleg akkor, ha nem igényli már a szexet és a saját korosztálya elvárná Tőle,Tőled pedig már gondolhatja,hogy békén hagyod :)

Bár biztos van olyan nő 1 millió között akinek pontosan Te kellenél minden igényeddel és semmit el nem várva.

2017. febr. 22. 14:25
 43/45 anonim ***** válasza:
Jóllaktál, trollocska? :)
2017. febr. 22. 17:18
 44/45 anonim ***** válasza:
Bácsi kérem, ezt ne csinálja. Gondoljon bele, mi van, ha később a lány megunja. Az mindenkinek rossz lenne. Inkább az 50-es korosztályban keresgéljen. Amúgy a 60-asok közt is vannak jók. 44F
2017. febr. 25. 16:28
 45/45 anonim ***** válasza:
16%

Arról nem írt valami sokat, hogy hogyan néz ki, mennyire művelt, stb.

Olyan nőt aki szép, ápolt stb. azért hogy cseléd legyen nem fog kapni.

Nem kell pénz(legalábbis nekem nem), de azért nézzen már ki a másik valahogy, legyen ápolt és legyen művelt, lehessen vele beszélgetni.

19 éves vagyok egyébként, és láttam már olyan 62(!!!) éves férfit akire azt mondom hogy nem utasítanám el. És nem sztárról/vagy valami hű de gazdag pasiról volt szó. Igaz a való életben egy ilyet láttam, tehát van ilyen csak kevés. Tehát ha maga is ilyen, és nem akar cselédet csinálni a nőből akkor kaphat simán 30-as, 40-eset.

2017. febr. 27. 01:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!