Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60+-os férfiként melyik korosztályban keressek párt, feleséget?
azért reális álmokat tűzz ki:
egy 30 éves nő valószínű közös gyereket akar majd, te meg már 60 felett vagy...ki fogja felnevelni? lesza agyerek 10 éves, apa meg 75? XD
ez a sztárvilágba megy, meg ahol van lóvé, de nálad egyik sincs.
Meg csinosabb fajtából?
sztem örülj, ha egy 40 + os konyhásnéni jellegű nő szóba áll veled, hacsak nem vagy az akit korábban leírtam (vállalkozó)
A 9esnek pedig.. szép a szerelem, de 10-15 év múlva már nem nagyon fog szexelni a párjával..
Nem azt mondom, hogy nincs szex, mert a 60as 70es emberek is szexelnek, csak lassabban, fáj mindenük, könnyen kifáradnak, nem úgy állnak a dolgaik, nem csúsznak eléggé.
Szerencsére nálunk téma a szex baráti körben, ahol 24-72ig terjed az emberek életkora..
Nem tudom...ezek szerint ha megismerkedik két ember, de a nő jóval fiatalabb, esetleg a sírhelyet is vegye meg a párjának, mert Úgyis hamarabb hal meg?Ez hülyeség.Ha két ember minden téren jól,megérti egymást, szeretik egymást, akkor nem a halálon gondolkozik.
Nagymamám idejében is voltak nagy korkülönbségek, második férje és közte 25 év volt, mégis boldogan leéltek 40 évet.
Egy 30 éves férfi is lerobbanhat, de egy 50-60-70 éves férfi is lehet jó kondicíóban.
Egy nő nem halhat meg harmincegynéhány évesen?De igen, édesanyám 33 volt amikor meghalt, apum majd 20 évvel idősebb tőle, ő mégis élt 2015-ig.
Butaság így felfogni.
"30 éves nő valószínű közös gyereket akar majd..."
Nem minden esetben.Lassan 32 éves leszek, van gyerekem, többet már nem szeretnék.Párom sem, tehát az igényeink e téren is egyeznek.
Egyáltalán nem úgy néz ki mint az öregapám, azért aki sportolt egész életében nem hagyja úgy el magát, mint aki csak a kanapé előtt ül hacsak ideje van.
Szóval, nem kívánok sírhelyet venni.
Érdekes, hogy falunk lakunk, de senki nem botránkozott meg a köztünk lévő korkülönbségen.Pedig itt az emberek...ajjaj, mindent előbb tudnak mint te magad, aminek hangot is adnak.A gyakorin észrevettem, hogy tisztelet a kivételnek, de szúrja a nők szemét egy nem hétköznapi korkülönbség.
Nem tudom miből fakad ez a mély ítélkezés, de szerintem mindenki úgy legyen boldog, ahogy neki jó.
Te, vagy te, vagy Ön, aki esetleg több száz kilométerre lakik tőlünk, belelát az életünkbe?Nem, na ugye.Mint ahogy én sem a máséba.
Rengeteg olyan kérdés van itt, "mit csináljak, váljak?"
30-as, 40-es nők írják ki.Akkor ezek szerint mégsem korfüggő a boldogság, ugye?
Nem értettem ezt soha, hogy miért mindig a fiatalabb kell. Pedig attól hogy fiatalabb nem biztos hogy szebb, jobb, kedvesebb vagy jobban illik az adott emberhez...
Az én korosztályomban ne tessen próbálkozni kedves bácsi, mert mint ön is, mi is a fiatalokat szeretjük.
23L
A másodiktól azért szebb feleséget keresek! Az első jó, ilyesmit keresek.
Ha 40 kötüli a hölgy legalább ilyen legyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!