Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogy a 20-30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a 20-30 éves korosztályban a fiúk teljesen el vannak szállva maguktól, pedig se agyuk, se kiállásuk, se kinézetük sem egzisztenciális helyzetük nem indokolja?

Figyelt kérdés
Anyuci pici selyemfiúcskái kicsit elszaporodtak világszinten sajnos, és annyira nagy az arcuk a semmire, hogy az már fáj. Ki mondta nekik, hogy ilyen jó pasik? 20 kilók vasággyal, agyilag zoknik, pénzüket anyucitól meg apucitól kunyerálják, hajukat belövik, és nagyon nagy a pofájuk. Mikor változik meg végre megint a férfiideál? Miért lettek ideálok ezek a kis répagatyás félszerzetek? ja, és miért nincs bennük semmi felelősségérzet, férfiasság? 27/nő
2017. máj. 10. 10:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, én csak azt nem értem, hogy 27 éves létedre miért kellett ezt a kérdést kiírni?

Huszonéves koromban: Önálló keresetem volt. Bár a családi

telken laktam (külön ház), a költségeket álltam. Nem vé-

geztem főiskolát, helyette már akkor elkezdtem dolgozni,

így most, 37 évesen a saját, jól működő cégemet vezetem,

persze mellette ugyanúgy dolgozok én is, mint bárki más.

Hajam olyan volt, amilyen, leginkább egy lelakott

madárfészek, de azért próbált a fodrász kihozni belőle,

amit lehetett. A pofám pedig nem épp nagy, inkább csendes

vagyok, de amikor megszólalok, akkor odafigyelnek arra,

mit mondok.

Tehát már akkor sem voltam az az "ideál", amit a nők el-

képzeltek :)

2017. máj. 10. 10:39
 12/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, azért írtam ki a kérdést, mert éppen ezek az élmények érnek. Nem mondtam hogy nekem feltétlenül 20-30 közötti fiú kellene, csak most ilyenekbe futok bele, sajnos. Tiszteletem a kivételeknek, és akinek nem inge természetesen ne vegye magára, de ezt szerintem felesleges mondani. mindenki tudja hogy mire gondolok, kikre gondolok. Igen, sajnos itt nálunk a 17-18 éves fiúk már gyúrnak a répagyatyás páva létre. vidéken ugyanúgy jellemző ez a felfogás, de a legrosszabb az, hogy ehhez a legtöbbször társul egy tiszteletlen viselkedés, az egész élettel kapcsolatban.
2017. máj. 10. 11:04
 13/34 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, az a baj, hogy eléggé igazad van, viszont ez a tényező ez nem csak nektek árt ám, hanem a "kivételeknek" is.

Nem szeretek nagyképűsködni, de most muszáj ezeket leírnom, mert csak így tudom elmondani, amit akarok.

23 éves vagyok, egyetemista. 1 év múlva fogok végezni jogon, amiért nagyon sokat küzdök, mivel sikerült a legnehezebb egyetemet választani, és borzalom nehéz. Emellett ügyvédi irodában vagyok gyakornok azért, hogy majd legyen ilyen tapasztalat is, szóval építem a jövőmet.

Emellett sportolok, heti 3-szor edzem, egészségesen étkezem, nagyon figyelek az öltözködésre. Az emberekkel amikor csak tudok, próbálok normális, mosolygós lenni, segíteni ha valakinek arra van szüksége. Humorom szerintem jó, a lányokat is meg tudom nevettetni.

Az igaz, hogy én is kaptam szülői támogatást, nem is keveset, van például lakásom Pesten, de ezzel sose kérkedem, mivel tudom, hogy ez az apum érdeme, és nem az enyém. Ezért ha valaki kérdezi, rámondom, hogy albi. Nem kell, hogy tudják az anyagi helyzetünket.

Céltudatos, családcentrikus vagyok, nagyon szeretem a gyerekeket, minden vágyam, hogy jó sok babám legyen majd a jövőben. Nem vagyok ecsetfejű, mint mondtam edzek, de mégse gyökér atlétát veszek fel, hanem normális pólót, szóval nem szeretek kérkedni azzal sem.

Mielőtt még mondanátok, nem, nagyon nem vagyok tökéletes, biztos, hogy rengeteg hibám, vagy rossz tulajdonságom van.

Ja és a lényeg, nem vagyok nagypofájú.

Hogyha a te elméletedet követném, akkor sikeres lennék a nőknél. Hát nem, nagyon nem vagyok az. Nem vagyok helyes, ez tény, viszont ezt is, amint a fentiekből szerintem kitűnik, próbálom kompenzálni, de egyszerűen mégse akar semmit tőlem egy lány se, soha nem is akart, és igen, ez már nagyon zavar, és nem is tesz jót az önbizalmamnak.

Lényeg a lényeg, oké, hogy ezt így ide leírod, csak az a baj, ha nem ez lenne az igénye e korosztály döntő többségének, akkor nem lenne ennyi ecsetfejű, ki ha én nem, nagypofájú, 34 kg-os bzigyerek. 23/F

2017. máj. 10. 11:12
 14/34 anonim ***** válasza:
Aztán baba neked rögtön egy egész korosztályra van szükséged? Mert azt hittem egy is elég.Persze ha egyet se találsz bizonyos szempontból megértelek,ritka elviselhetetlen lehetsz :D A hiba ez esetben az ön készülékében (is) van!
2017. máj. 10. 11:18
 15/34 anonim ***** válasza:

Szoval....nincs senki akit haverodnak mondhass es beszelgetni tudnal vele, ezert itt rinyalsz. Te is egy fonyeremeny lehetsz.

:D

2017. máj. 10. 11:18
 16/34 anonim ***** válasza:
Mert erre van kereslet ebben a korosztalyban. Ha mindenki leszarna az ilyeneket es a kislanyok (nok ferfit keresnek ) ilyen selejtekhez vonzodnanak akkor nem nyuzsognenek mindenhol az "egyenisegek"
2017. máj. 10. 11:54
 17/34 anonim ***** válasza:
*sem
2017. máj. 10. 11:54
 18/34 A kérdező kommentje:
14-es...minden elismerésem az életformád miatt, szimpatikus vagy, biztos, hogy nagyon jó fej is, és sajnálom, hogy én nem ismerek meg ilyen embereket (nem tudom miért?). Tény, hogy nyilván az igény is termeli ki ezt a hulladék műfajt, mert tudom, hogy a fiatal pipik akiknek szintén nem sok életcéljuk van az iphone-on meg a kacsaszájas szelfin, meg a műcsöcsön kívül, kedvelik az ilyen műmájereket. Na most nehogy azt hidd 14-es kedvesem, hogy ezek az ecsetfejűek helyesek lennének, vagy bármi kiemelkedő tulajdonságuk lenne. (ha valakinek ecsethaja van és normális, azt sem szeretném megbántani, úgyhogy a jófej ecsetfejűektől elnézést kérek:D) szóval én nem értem, hogy miért nem ismerek meg ilyen ellenpéldákat, hol érdekelne engem a többi idióta, ha lenne nekem egy normális párom...sehol..soha. aki most azzal fog jönni, hogy ezért meg azért nincs nekem normális párom, annak előre szólok, hogy nem velem van a probléma, mert én teljesen normális vagyok, és jól is nézek ki.
2017. máj. 10. 11:59
 19/34 anonim ***** válasza:

Hát kedves Kérdező, szimpatikus csajnak tűnsz. Kevés ilyen van, mint te. Aki meg rendes, normális lány, na annak én nem kellek. A sok plázacica meg még lenéző is. Csak az itt a nagy baj, hogy sok esetben a szolíd, normális lány mögött is, egy ribi van. Valahogy én már nem hiszek abban, hogy valaha is összejön valami nekem. Na mindegy is, építem a karrierem, és kész.

Azt nem értem, hogy én, aki sohasem ittam, cigiztem vagy drogoztam, nem volt még barátnőm. De a részeges, büdös szájú, félskizofrén, láncdohányos, elmebeteg ismerősöm nyakán lógnak a csajok. Még ott a sok bunkó cigány is, itt nálunk a faluba sokan szolídnak tünő magyar lányokkal jönnek össze.

2017. máj. 10. 12:35
 20/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Hát ahogy látom ugyanekkora probléma fordítva is ez a dolog, tehát a lányok körében is sajnos ezek a majmok a népszerűek, így mindenki megszívja, mert a normálisaknak elmegy a kedvük mindentől, ha beleakadnak egy ilyen bunkó balfácánba (vagy ribibe). Lányok! Kicsit több tartás kéne! nem kéne legyezgetni ezeknek a barmoknak az egóját még jobban! és a normális fiúk meg igen is legyenek bátrabbak, és ők legyenek az ideálok, ne ezek a hülye kis buzernyákok!
2017. máj. 10. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!