Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya kövér csóró pasi csinos lány, csak szívat?
Figyelt kérdés
29 éves eléggé elhízott csúnyább pasi vagyok önbizalomhiány teljesen megvan barátnőm sem volt még szinte. Spárba vagyok pénztáros. Egyik haverom tesója igazi kis csinoska és szerinte tök jó fej aranyos vagyok és tegnap randiztunk is ő szeretne folytatást végén szájra puszi elcsattant.
Nagyon hihetetlen ez az egész szerintem csak szívat a csaj.
Neem akarok sérülni emiatt lehet jobb ha lázárom az ismerkedést?
2017. ápr. 15. 12:01
31/33 anonim válasza:
#25 #26 #27
Nem lehet, hogy egyszerűen csak ti vagytok túl szerencsétlenek? Ott valamit nagyon elkúrtatok, ha csók után semmi nem történt. Vagy esetleg úgy csókoltok, hogy inkább egy ló jut az embernek az eszébe...
32/33 anonim válasza:
#31 Nem. Kaptam már olyan visszajelzést, hogy jól csókolok. Egyszerűen csak nem volt annyi gerinc a lányokban, hogy megmondják, hogy nem jövök be nekik, még csókolózni is inkább hajlandóak voltak, mint hogy őszinték legyenek.
33/33 anonim válasza:
27-es vagyok, az egyikkel többször is csókolóztam, hosszabb ideig egy huzamban,ha annyira rossz lettem volna benne,akkor kb.pár másodperc után eltolt volna magától. Egyébként az első lány,akivel smároltam, azt mondta jól csókolok, bár lehet,hogy hazudott. :) Nálam az volt a gond,hogy olyanok kezdtek ki velem,akik nem tudták,hogy mit is akarnak,ki kell nekik,én hülye meg belementem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!