Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya kövér csóró pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya kövér csóró pasi csinos lány, csak szívat?

Figyelt kérdés

29 éves eléggé elhízott csúnyább pasi vagyok önbizalomhiány teljesen megvan barátnőm sem volt még szinte. Spárba vagyok pénztáros. Egyik haverom tesója igazi kis csinoska és szerinte tök jó fej aranyos vagyok és tegnap randiztunk is ő szeretne folytatást végén szájra puszi elcsattant.

Nagyon hihetetlen ez az egész szerintem csak szívat a csaj.

Neem akarok sérülni emiatt lehet jobb ha lázárom az ismerkedést?

2017. ápr. 15. 12:01
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
17%
Biztos, hogy csak szívat, egy nőnek sem kell komolyan csúnya férfi. Jobb, ha megszakítasz vele minden kapcsolatot.
2017. ápr. 15. 12:04
 2/33 Linó03 ***** válasza:
70%
Szerintem ne gondolj egyből rosszra. Simán megeshet, hogy az ő véleményét valakiről nem a másik külseje határozza meg. Ha szimpatikus neked, miért ne fogadnád el a közeledését? Vagy puhatold ki a a haverodnál, hogy mégis milyen típus, komolyan gondolja-e az ilyesmit.
2017. ápr. 15. 12:05
 3/33 anonim ***** válasza:
69%

Vannak fura dolgok néha, úgyhogy megéri folytatni, amúgy is az ugyan olyan sérülés ha kihagysz valamit ami lehetett volna valami.

Esetleg nem vagy jó abban hogy előadd magad milyen nagy kan vagy, jár a szád, sztorizgatsz? Mert ez nagyon vonzó a nőknek, felülírja a kinézetet.

Láttam már egy igazi szétfolyós arcot, de öblösített hanggal beszélt jó hangosan fa5zagyerek sztorikat puffogtatva, és egy elég csinos barátnője volt, pedig nem volt éppen gerinces ember.

2017. ápr. 15. 12:07
 4/33 anonim ***** válasza:
62%

Nem a pénztárban kéne ülnöd ennyi ésszel,... Ragad meg az alkalmat, és kezdj el adni magadra!

Jobb ezer "elhagyással" élni le az életet, mint nulla puncival!

5/33 anonim ***** válasza:
91%

Bárhogy is, ha ilyen hozzáállást mutatsz, az esélyét is nullára csökkented és aaját magad gáncsolod el.

22/L

6/33 anonim ***** válasza:
62%

Ha annyira jól néz ki, akkor nincs meg benne az a görcsös vágy hogy kompenzálnia kéne valamit a pasijával, szóval lehet csak jól érzi magát veled, és más nem érdekli.

Sok nőnek csak felvágásból kell fullos pasi.

7/33 anonim ***** válasza:
88%

Még nem is sérültél, mire ez a nagy dilemma? :D

Meg egy sebtől nem dől össze a világ ám, és egyáltalán nem biztos, hogy szívat. Van rá okod, hogy ezt feltételezd? Sodródj az árral, és éld át a pillanatot.

Ne rendezz itt jelenetet, hogy te milyen elcseszett vagy, hanem állj a sarkadra! Idővel úgyis kiderül minden.

2017. ápr. 15. 12:08
 8/33 anonim ***** válasza:
97%

Bizonyára furcsa ízlése van, de nem gondolnám, hogy szívat. Ehhez nagyon gonosznak kell lenni.

Nehogy lezárd az ismerkedést! Ez egy jó esély neked. Ha mégsem jön össze, akkor meg mi van? Legfeljebb pofára esel, annyival is tapasztaltabb és erősebb leszel.

Ja és nehogy előadd neki az önbizalomhiány sirámaidat, legalábbis egyelőre ne. Az ilyesmit nem díjazzák a nők.

2017. ápr. 15. 12:09
 9/33 anonim ***** válasza:
2%
Az itt megszólaló nők pontosan tudják, hogy nincs esélyed. Azért hazudnak, és azért írják, hogy próbáld meg, hogy még egy csalódásban legyen részed. Szimplán gonoszságból, hogy egy ronda férfi még többet szenvedjen.
2017. ápr. 15. 12:22
 10/33 A kérdező kommentje:
Aki szeretné küldök a lányról és rólam privátban képet
2017. ápr. 15. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!