Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan ritkaságnak és csodának számít hogy egy kövér szegény férfinak csinos vékony barátnője legyen?
igen.
képzeld magad egy csinos, szép nő helyébe: megkaphat egy vonzó, sármos férfit, jó állással, jó fizuval, egzisztenciával.
Akkor miért választana egy kövér srácot, aki szegény, bár egy dolog hogy hatalmas lelke van...
Nos?
Könnyű ítélkezni a nők felett (mondom férfiként) de érthetőek.
Neked sem kell kövér, szegény srác létedre, egy szintén kövér, magára kevesebbet adó lány, hiába kedves meg aranyos stb stb...
ugye ugye?!
ha csini lányt szeretnél, tegyél érte!
könnyű agép előtt hisztizni, hogy miért nem csönget be selena gomez, h had sz/*pjpon le...
az ifjú énemnél biztos nem vagy szegényebb... én ha akartam volna, se tudtam volna elhízni, mert sokszor éheztünk. Mégis voltak barátnőim, csinosak is.
Azóta nincsenek, mióta a saját lábamon állok.
5: Mert az emberek többsége nem így keres szerelmet.
Helyesbítek: amit leírsz az nem szerelmi kapcsolat keresése, hanem gazdasági társé.
9: "igen.
képzeld magad egy csinos, szép nő helyébe: megkaphat egy vonzó, sármos férfit, jó állással, jó fizuval, egzisztenciával.
Akkor miért választana egy kövér srácot, aki szegény, bár egy dolog hogy hatalmas lelke van... "
Ezt írtad, erre válaszoltam az 5-öst.
Jó ég.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!