Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya kövér csóró pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya kövér csóró pasi csinos lány, csak szívat?

Figyelt kérdés

29 éves eléggé elhízott csúnyább pasi vagyok önbizalomhiány teljesen megvan barátnőm sem volt még szinte. Spárba vagyok pénztáros. Egyik haverom tesója igazi kis csinoska és szerinte tök jó fej aranyos vagyok és tegnap randiztunk is ő szeretne folytatást végén szájra puszi elcsattant.

Nagyon hihetetlen ez az egész szerintem csak szívat a csaj.

Neem akarok sérülni emiatt lehet jobb ha lázárom az ismerkedést?

2017. ápr. 15. 12:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Küldj.
2017. ápr. 15. 12:24
 12/33 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz.
2017. ápr. 15. 12:26
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne küldj senkinek képet a lányról...elég etikátlan.
2017. ápr. 15. 12:28
 14/33 anonim ***** válasza:
3%
Kíváncsi lennék, mennyit tettek fel rád a barátnőivel. :D Amúgy hova vagy pénztáros? Sparba? Vagy hol? Ja, hogy a Sparban. Értem.
2017. ápr. 15. 12:28
 15/33 anonim ***** válasza:
87%

Ember...

Ne legyél negatív. Simán vannak még olyanok akiknek a belső fontosabb. Ritka, de lehet hogy ez a lány ilyen.

Én azt mondom maradj önmagad és hajrá!!!

Nehogy a félelmeid miatt eldobd ezt a dolgot. Ha szivatna nem csókolt volna meg. A hülyékre ne hallgass!

Amiket leírtál félelmek. Nehogy ezek alapján megfoszd magad a boldogságtól.

2017. ápr. 15. 12:31
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

9-es, ha azt hiszed, a ronda pasik lefoglalnak ennyi helyet akármilyen nő agyában, idióta vagy.

Ignorálnak. Számukra nem létezel. Nem gondolnak rád. Tudom, hogy ez rosszabb, mint a nyílt ellenszenv, mert azzal legalább elismeri, hogy a világon vagy. De nem lát. Az ő világában senki vagy. Elég beképzelt dolog azt hinni, hogy gondolatokat pazarol rád.

2017. ápr. 15. 12:35
 17/33 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne egy kép :)

23/N

2017. ápr. 15. 12:38
 18/33 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhetnek a képek
2017. ápr. 15. 12:41
 19/33 anonim ***** válasza:
Két nap zárva lesznek a boltok, sokan állnak a pénztárnál, mert nem küldi a képet... 😂
2017. ápr. 15. 12:44
 20/33 anonim ***** válasza:
Én is kérem a képet! :)
2017. ápr. 15. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!