Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya kövér csóró pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya kövér csóró pasi csinos lány, csak szívat?

Figyelt kérdés

29 éves eléggé elhízott csúnyább pasi vagyok önbizalomhiány teljesen megvan barátnőm sem volt még szinte. Spárba vagyok pénztáros. Egyik haverom tesója igazi kis csinoska és szerinte tök jó fej aranyos vagyok és tegnap randiztunk is ő szeretne folytatást végén szájra puszi elcsattant.

Nagyon hihetetlen ez az egész szerintem csak szívat a csaj.

Neem akarok sérülni emiatt lehet jobb ha lázárom az ismerkedést?

2017. ápr. 15. 12:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Menj bele a dologba! Mi a legrosszabb? Meghúzod és otthagy, legalább volt egy jó napod!
2017. ápr. 15. 12:44
 22/33 anonim ***** válasza:
Semmit nem vesztesz vele ha megprobálod. Bár nagyon ritka eset de lehet neki tényleg bejönnek a nagy macik.
2017. ápr. 15. 12:54
 23/33 anonim ***** válasza:
Mint egy dominósor, úgy dőltök be egy kamu kérdésnek. Elképesztő hogy ezt nem veszitek észre.
2017. ápr. 15. 12:56
 24/33 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel a kép, rólad is és róla is.
2017. ápr. 15. 13:07
 25/33 anonim ***** válasza:

#15:

"Ha szivatna nem csókolt volna meg."

Pedig simán lehet. Engem megcsókolt egy lány a randink végén (ő kezdeményezte), és percekig csókolóztunk. Vártam rá, aztán pár hét múlva mással jött össze.

2017. ápr. 15. 13:17
 26/33 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, velem is előfordult már, hogy csókolóztunk a randin, csókkal is váltunk el, aztán többet nem is írt vissza a lány.
2017. ápr. 15. 13:23
 27/33 anonim ***** válasza:
Velem is voltak olyan esetek,hogy kikezdtek velem, volt csók is,aztán másnál kötöttek ki. Ilyen ez,előfordulhat, de nem törvény szerű,hogy te is így jársz. Lehet,hogy neked összejön a dolog, próbáld meg! Sok veszíteni valód nincs szerintem.
2017. ápr. 15. 13:27
 28/33 anonim ***** válasza:

Küldhetsz ide is. :)

28/N

2017. ápr. 15. 20:01
 29/33 anonim ***** válasza:

Ne küldj képet, ez irreleváns. Nem attól függ, hogy valakik együtt lehetnek-e, hogy valaki más szerint külsőre összeillenek-e, ennyit tudhatnál magadtól is...

Ellenben ha most elküldöd a leányzót, bánhatod életed végéig, mert lehet nem lesz ismét ilyen alkalmad. Ha meg ennyire csiga/süni módban vagy, meg is érdemled. Nincs kockázat, nincs győzelem.

2017. ápr. 16. 13:47
 30/33 anonim ***** válasza:
Kamu a kérdés. Küldött képeket a kérdező, és ugyanezekről az emberekről kaptam már itt képeket teljesen más kérdéssel kapcsolatban, más szövegkörnyezetben.
2017. ápr. 16. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!