Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya kövér csóró pasi csinos lány, csak szívat?
29 éves eléggé elhízott csúnyább pasi vagyok önbizalomhiány teljesen megvan barátnőm sem volt még szinte. Spárba vagyok pénztáros. Egyik haverom tesója igazi kis csinoska és szerinte tök jó fej aranyos vagyok és tegnap randiztunk is ő szeretne folytatást végén szájra puszi elcsattant.
Nagyon hihetetlen ez az egész szerintem csak szívat a csaj.
Neem akarok sérülni emiatt lehet jobb ha lázárom az ismerkedést?
#15:
"Ha szivatna nem csókolt volna meg."
Pedig simán lehet. Engem megcsókolt egy lány a randink végén (ő kezdeményezte), és percekig csókolóztunk. Vártam rá, aztán pár hét múlva mással jött össze.
Ne küldj képet, ez irreleváns. Nem attól függ, hogy valakik együtt lehetnek-e, hogy valaki más szerint külsőre összeillenek-e, ennyit tudhatnál magadtól is...
Ellenben ha most elküldöd a leányzót, bánhatod életed végéig, mert lehet nem lesz ismét ilyen alkalmad. Ha meg ennyire csiga/süni módban vagy, meg is érdemled. Nincs kockázat, nincs győzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!