Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Majdnem öngyilkos vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem öngyilkos vagyok a sok sikertelen ismerkedés után és hiába beszélgettem sok csajjal, mindegyik elutasított, egyszer sem volt, hogy randizott velem. Pedig nem vagyok csúnya és kedves. Miért van?

Figyelt kérdés

Sok helyen voltam és minden jó belső kisugárzást mutattam. Pedig nem rontottam el semmit.

28/F

2017. ápr. 5. 19:20
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok analfabéta és igenis tudok értelmes mondatokat beszélni az embereknek. Mi itt a probléma? Csak az általános véleményeket írtam ami a valóságban van. Ne minősítsd le az embereket!
2018. márc. 24. 00:31
 52/52 A kérdező kommentje:

"Buta vagy, tanulatlan, igénytelenül és rosszul fogalmazol, az embernek az életkedve elmegy mar attól is, ha olvassa ezt a fhostengert, amit te ideböfögsz.

Arra nem gondolsz, hogy ez nagyban összefügg az egyedülléteddel? Ki kíváncsi egy ekkora suttyóra?"

Én elvégeztem a gimnáziumot is, nem vagyok se gyökér, se suttyó és mondtam, hogy ne minősítsétek le se engem és senkit! Ha nem érdekel nektek, elhagyom a GYK-t és azt csináltok amit akartok. Mi itt a hiba? Az önzőség és a gonoszság ami dől belőletek, nem beszélve a vérmérsékletekről. Ennyi.

2018. márc. 24. 00:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!