Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem öngyilkos vagyok a sok sikertelen ismerkedés után és hiába beszélgettem sok csajjal, mindegyik elutasított, egyszer sem volt, hogy randizott velem. Pedig nem vagyok csúnya és kedves. Miért van?
Sok helyen voltam és minden jó belső kisugárzást mutattam. Pedig nem rontottam el semmit.
28/F
"Attól akarsz te öngyilkos lenni,mert egy jó csaj nem áll le veled?Úgy kell neked!"
Látod, te is a gonosz válaszod jön ki belőled ahelyett, hogy segítsél nekem. Hálaistennek, hogy jobb lett az életkedvem és továbbra is csajozok. Ne rontsuk el az önbizalmunkat.
Nehéz találni társat
ismerkedjél,sok Nő van lehet barátnőd!
Annyira gyáva voltál általánosban, hogy elfelejtetted megtanulni, amit a magyartanár feladott leckének? Buta vagy, tanulatlan, igénytelenül és rosszul fogalmazol, az embernek az életkedve elmegy mar attól is, ha olvassa ezt a fhostengert, amit te ideböfögsz.
Arra nem gondolsz, hogy ez nagyban összefügg az egyedülléteddel? Ki kíváncsi egy ekkora suttyóra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!