Életunt 16 éves sráccal akar valaki ismerkedni? Szükségem van valakire!
Tipikus 16 éves hülyegyerek, aki azt hiszi, nagyon #deep és menő lesz attól, ha vágja magát, és utálja a világot, benne minden embert, és imádja felhívni magára a figyelmet, sajnáltatni a "keserű" sorsát.
Gratula, megérdemled.
Mitől lesz jobb hogy leszólsz, ember? :-)
Nem is ismersz,nem tudod miért teszem
Utálom ha valaki attól lesz boldogabb hogy másnak beszól,megüti,megrúgja,az emberek szeressék egymást :-)
16 éves fiú vagy
Nos először is le kéne vetkőznöd ezt a kislány stílust, hisz elvileg 2 év múlva férfinek kéne lenned.
Férfi=Lelkileg erős, nem gondolkodik öngyilkosságon, nem vagdossa magát, visszaüt, visszaszól, nem lehet kiközösíteni mert nem hagyja magát.
Vagy van a JOKER kártya. A pszichologus!
Együtt felfedezitek, hogy okosabb vagy a többieknél, azért bántanak mert irigyek, te értékesebb ember vagy náluk. Majd tűröd szépen csendben tovább a gúnyolódást és ringatod magad abban a hitben, hogy te jobb vagy náluk csak is azért, mert nem így viselkedsz.
Az interneten akarsz barátkozni. Nem baj, rengeteg lelkileg sérült ember van még itt az oldalon. (Senkit nem akarok megsérteni) nap mint nap látom az ehez hasonló kérdéseket.
A döntés a te kezedben van: Vagy férfi leszel, levetkőzöd ezt a depizős 14 éves kislány stílust és normális emberré válsz, vagy örökké így fogsz élni mint most. A munkatársaid is hasonló emberek közül kerülnek ki, szóval nehogy azt hidd, hogy ha vége az iskolának, minden happy lesz (eleve nem is azért vagy fiatal, hogy végig szenvedj 18 éves korodig. Egyedül más módszerekkel fognak szivatni, egyre kreatívabbak lesznek.
"Szükségem van valakire!" Szerintem senki nem akarja a te lelkedet pátyolgatni, ilyen stílusba ne is próbálj barátkozni.
A címkéknél megadtad, hogy emo és gitáros, kiemeled az utóbbit is, ami a kérdéshez mit sem ad hozzá, azért vágod magad, mert 16 vagy, túltengenek benned a hormonok és felakarod hívni mások figyelmét, ahogy itt a kérdés kifejtésében is, plusz imádod sajnáltatni magad ezzel a mindenki utál dologgal, holott egy együttesben gitározol, nyilván a tagok is gyűlölnek teljes szívükből.
Ezzel nem leszel menőbb, csak szánalmasabb.
Szükségem van valakire= Kéne valaki akivel tudok beszélni, nem pátyolgatás kell,egy egyenrangú fél akivel tudok normálisan beszélni
Elég sokat verekedek,nem vagyok az a kislány tipus nyugi,azt mondtam mindenki bánt,azt nem hogy nem védem meg magam
Pszichológushoz 3,5 évet jártam
A 3. válaszolónak:
Férfi = Péniszed van. NEM egyenlő azzal, hogy nem lehetnek komoly lelki gondjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!