Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Életunt 16 éves sráccal akar...

Életunt 16 éves sráccal akar valaki ismerkedni? Szükségem van valakire!

Figyelt kérdés
Azt vettem észre egy ideje hogy leszarok mindent,az életet is,teljesen mindegy hogy élek vagy halok,többször próbáltam meg öngyilkos lenni,de most már csak úgy vagyok,kedvtelenül,csak a példaképem és a bandám érdekel (szologitáros vagyok) Néha én is elszörnyedek magamtól milyen vagyok... Barátaim nincsenek mindenki utál,bánt, kiközösít,üt,rúg,beszól csak mert vágom magam (egyszer észrevette a tesitanár hogy vér folyik a karkötők közül,mert felszakadt az egyik vágás)

2014. nov. 29. 21:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%

Tipikus 16 éves hülyegyerek, aki azt hiszi, nagyon #deep és menő lesz attól, ha vágja magát, és utálja a világot, benne minden embert, és imádja felhívni magára a figyelmet, sajnáltatni a "keserű" sorsát.

Gratula, megérdemled.

2014. nov. 29. 21:34
 2/19 A kérdező kommentje:

Mitől lesz jobb hogy leszólsz, ember? :-)

Nem is ismersz,nem tudod miért teszem

Utálom ha valaki attól lesz boldogabb hogy másnak beszól,megüti,megrúgja,az emberek szeressék egymást :-)

2014. nov. 29. 21:42
 3/19 anonim ***** válasza:
52%

16 éves fiú vagy

Nos először is le kéne vetkőznöd ezt a kislány stílust, hisz elvileg 2 év múlva férfinek kéne lenned.

Férfi=Lelkileg erős, nem gondolkodik öngyilkosságon, nem vagdossa magát, visszaüt, visszaszól, nem lehet kiközösíteni mert nem hagyja magát.

Vagy van a JOKER kártya. A pszichologus!

Együtt felfedezitek, hogy okosabb vagy a többieknél, azért bántanak mert irigyek, te értékesebb ember vagy náluk. Majd tűröd szépen csendben tovább a gúnyolódást és ringatod magad abban a hitben, hogy te jobb vagy náluk csak is azért, mert nem így viselkedsz.

Az interneten akarsz barátkozni. Nem baj, rengeteg lelkileg sérült ember van még itt az oldalon. (Senkit nem akarok megsérteni) nap mint nap látom az ehez hasonló kérdéseket.

A döntés a te kezedben van: Vagy férfi leszel, levetkőzöd ezt a depizős 14 éves kislány stílust és normális emberré válsz, vagy örökké így fogsz élni mint most. A munkatársaid is hasonló emberek közül kerülnek ki, szóval nehogy azt hidd, hogy ha vége az iskolának, minden happy lesz (eleve nem is azért vagy fiatal, hogy végig szenvedj 18 éves korodig. Egyedül más módszerekkel fognak szivatni, egyre kreatívabbak lesznek.

"Szükségem van valakire!" Szerintem senki nem akarja a te lelkedet pátyolgatni, ilyen stílusba ne is próbálj barátkozni.

2014. nov. 29. 21:45
 4/19 anonim ***** válasza:

A címkéknél megadtad, hogy emo és gitáros, kiemeled az utóbbit is, ami a kérdéshez mit sem ad hozzá, azért vágod magad, mert 16 vagy, túltengenek benned a hormonok és felakarod hívni mások figyelmét, ahogy itt a kérdés kifejtésében is, plusz imádod sajnáltatni magad ezzel a mindenki utál dologgal, holott egy együttesben gitározol, nyilván a tagok is gyűlölnek teljes szívükből.

Ezzel nem leszel menőbb, csak szánalmasabb.

2014. nov. 29. 21:48
 5/19 anonim válasza:
Írj ha van kedved beszélgetni ^^ 15/l
2014. nov. 29. 21:50
 6/19 A kérdező kommentje:

Szükségem van valakire= Kéne valaki akivel tudok beszélni, nem pátyolgatás kell,egy egyenrangú fél akivel tudok normálisan beszélni

Elég sokat verekedek,nem vagyok az a kislány tipus nyugi,azt mondtam mindenki bánt,azt nem hogy nem védem meg magam

Pszichológushoz 3,5 évet jártam

2014. nov. 29. 21:51
 7/19 anonim válasza:
Velem is ez van....irhatsz... 14/l
2014. nov. 29. 23:19
 8/19 anonim válasza:
58%
Iiiistenem... ne haragudj, de aki tényleg depressziós, és öngyilkos akar lenni, az nem fogja felhívni magára a figyelmet, az minden áron próbálja eltitkolni és eltemetni a gondolatokat. Ezzel azokkal teszel rosszat, akik tényleg segítségre szorulnak, és nem csak egy "loool geca nézzétek, vagdosom magam xxxddddddd mert én sooo deeep vagyok és mindenki hülye rajtam kívül" hülyegyerek. Tényleg nem akarlak megbántani, de ha tényleg megakartad volna magad ölni, akkor megtetted volna... mondjuk azzal, hogy jobban rányomod az ütőeredre a kést/pengét. "Down the road, not across the street" De tényleg, ez annyira k* rvára felháborító. Ne haragudj, de valahogy nem tudlak sajnálni, mert nyilvánvaló, hogy nincs neked semmi bajod...
2014. nov. 30. 12:28
 9/19 anonim válasza:
58%

A 3. válaszolónak:

Férfi = Péniszed van. NEM egyenlő azzal, hogy nem lehetnek komoly lelki gondjaid.

2014. nov. 30. 12:35
 10/19 anonim ***** válasza:
Akarsz beszélgetni? 14/L
2014. nov. 30. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!