Életunt 16 éves sráccal akar valaki ismerkedni? Szükségem van valakire!
szerintem előbb határozd meg azokat a dolgokat, amik miatt úgy érzed hogy nincs értelme az életednek, és azokon próbálj meg változtatni.
Ha tudod mi a bajod, és kitalálod hogyan orvosolhatnád, akkor már csak dolgoznod kell rajta. Persze vannak olyan dolgok amiken nem változtathatsz, (pl alkoholista szülő) de az ilyenekkel egyszerűen nem szabad foglalkozni. Persze ezt kib...szott nehéz elérni, ha benne élsz, de más lehetőség nem igazán van. Ha valamin nem tudsz változtani akkor felesleges idegeskedni, foglalkozni vele.. ez olyan mint a halál. Egyszer mindenki meghal és mindenkiben ott van a félelem, de ha folyamatosan a halálon rágódna mindenki, akkor az egész emberiség deprssziós lenne..
Fókuszálj azokra a dolgokra amiket szeretsz és azokra amikre tudod h szükséged van (pl mint a tanulás).
A legfontosabb, hogy ne hagyd hogy megmondják mit csinálj... csak 1x élsz és te magad alakítod az életed, senki nem mondhatja meg h pl ne gitározz mert úgyse leszel híres stb.
Én is úgy érzem h csak úgy vagyok.És utálom magam egy csomó dologért.
(Am. nem tudsz valami jó netes oldalt ,ha már gitározol, ahol itthon tanulhatok gitározni, teljesen alapról.)
Írhatsz;)16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!