Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Életunt 16 éves sráccal akar...

Életunt 16 éves sráccal akar valaki ismerkedni? Szükségem van valakire!

Figyelt kérdés
Azt vettem észre egy ideje hogy leszarok mindent,az életet is,teljesen mindegy hogy élek vagy halok,többször próbáltam meg öngyilkos lenni,de most már csak úgy vagyok,kedvtelenül,csak a példaképem és a bandám érdekel (szologitáros vagyok) Néha én is elszörnyedek magamtól milyen vagyok... Barátaim nincsenek mindenki utál,bánt, kiközösít,üt,rúg,beszól csak mert vágom magam (egyszer észrevette a tesitanár hogy vér folyik a karkötők közül,mert felszakadt az egyik vágás)

2014. nov. 29. 21:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
TÁRSADALOM.mert más szerintem is ítéljük el.-.-...az ilyen embereket úgy tudom szeretni:)).ja mégse...ha akarsz ide is írhatsz...15/L half'n emo^^.
2014. nov. 30. 17:50
 12/19 anonim válasza:
Semmi értelmes érvet nem tudtok felhozni, csak ezzel dobálóztok, hogy csak azért szólnak be, mert más. Nem erről van szó, leírtam az érveim, ha túl hülye vagy ahhoz, hogy felfogd, akkor erre nem tudok mit mondani...
2014. nov. 30. 18:17
 13/19 anonim ***** válasza:
30%
Szar vagy.
2014. nov. 30. 21:02
 14/19 anonim válasza:

szerintem előbb határozd meg azokat a dolgokat, amik miatt úgy érzed hogy nincs értelme az életednek, és azokon próbálj meg változtatni.

Ha tudod mi a bajod, és kitalálod hogyan orvosolhatnád, akkor már csak dolgoznod kell rajta. Persze vannak olyan dolgok amiken nem változtathatsz, (pl alkoholista szülő) de az ilyenekkel egyszerűen nem szabad foglalkozni. Persze ezt kib...szott nehéz elérni, ha benne élsz, de más lehetőség nem igazán van. Ha valamin nem tudsz változtani akkor felesleges idegeskedni, foglalkozni vele.. ez olyan mint a halál. Egyszer mindenki meghal és mindenkiben ott van a félelem, de ha folyamatosan a halálon rágódna mindenki, akkor az egész emberiség deprssziós lenne..

Fókuszálj azokra a dolgokra amiket szeretsz és azokra amikre tudod h szükséged van (pl mint a tanulás).

A legfontosabb, hogy ne hagyd hogy megmondják mit csinálj... csak 1x élsz és te magad alakítod az életed, senki nem mondhatja meg h pl ne gitározz mert úgyse leszel híres stb.

2014. dec. 1. 00:13
 15/19 anonim válasza:

Én is úgy érzem h csak úgy vagyok.És utálom magam egy csomó dologért.

(Am. nem tudsz valami jó netes oldalt ,ha már gitározol, ahol itthon tanulhatok gitározni, teljesen alapról.)

Írhatsz;)16/l

2014. dec. 14. 15:39
 16/19 anonim válasza:
youtube: Gitár egyetem - alap akordok és gyakorlatok megtanulására. + Marty Schwartz videói közül keresgélj, több száz, mindenféle szám/stílus, többnyire a kezdőknek. Kitartás, menni fog, a gitártanulásban nem csak örömök vannak, de a kitartó gyakorlás után a siker nem marad el.
2014. dec. 15. 22:13
 17/19 anonim válasza:
Köszi előző,(és a biztatást is):-)
2014. dec. 16. 17:16
 18/19 anonim válasza:
irhatsz nekem is 14/L
2014. dec. 24. 00:08
 19/19 anonim válasza:
Akár "él" még a kérdés, akár nem, nekem nyugodtan írhatsz. Meghallgatlak, szívesen adok tanácsot is. 16/L
2015. márc. 7. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!