Itt miért akar mindenki ismerkedni? Nem tűnik fel, hogy ez nem egy társ/szexpartner kereső oldal?
Nem csak ezen az oldalon, hanem máshol is. Legalábbis én is ezt tapasztalom, csak a koromat tudják és, hogy nő vagyok.
Bár azért érthető szerintem, ez is egy lehetőség és ki kell használni.
Hát ettől én is falra mászok! Már minden második kérdés arról szól, hogy akar-e valaki írni, barátkozni, találkozni... És érted, nem az van, hogy kiírja egy, és a többiek neki válaszolnak, hanem MINDENKI új kérdésként kiírja ugyanezt. Ha valaki tényleg annyira társaságot keres, nem értem, miért nem válaszol olyannak, aki szintén már kiírta, hogy ez a baja... Miért kell új kérdést kiírni. Így sosem fognak egymásra találni.
Ebből is látszik, hogy kamu az összes ilyen, és csak teleszemetelik a fórumot.
Ez az internet, akinek van jobb dolga az, az nem itt fog ülni. És a társkeresők meg mind reménytelenek.
Meg tény hogy mindkét nemből vannak kiéhezett emberek, akik már arra ugranak hogy "nő".
#2-es vagyok.
Na, erről beszéltem. Most is kaptam 2 privát levelet, pedig csak ártatlanul válaszoltam kérdésekre. :D
"ez nem egy társ/szexpartner kereső oldal"
társ/szexpartner kereső oldalon sem akarnak ismerkedni az emberek! Vajon miért sír itt a többség, hogy 0 választ kap a leveleire, avagy olvasás nélkül törlik azokat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!