Vannak IGAZI szexpartner kereső oldalak?
Figyelt kérdés
Az igazi alatt azt értem, hogy nem pénzért vehető lányokat találni ott, hanem olyanokat, akik ténylegesen szex partnert keresnek ?
Amiket én találtam, azok ilyen bujtatott örömlány hirdető oldalak.
2014. szept. 15. 13:54
1/6 anonim válasza:
olyan nincs, hogy nem pénzért. Vannak ilyen oldalak ahol szexpartnert keresnek, de mind fizetős, mindegyik
2/6 anonim válasza:
szexneked.hu én itt voltam fent pár évvel ezelőtt, a lányok kb. 70-80%-a nem fizetős volt, hanem tényleg csak szexpartnert keresett. De mondjuk olyan is volt, hogy egyből úgy írt rám a csávó, hogy "te mennyiért dugsz?" XDDD
4/6 anonim válasza:
Sorraia, miért ven neked arra szükséged, hogy szexpartnerkereső oldalon hírdesd magad?
5/6 anonim válasza:
#4: nincs szükségem arra, hogy ott hirdessem magam, 4 évvel ezelőtt voltam fent, akkor is csak a saját magam szórakoztatására. Mert nem akartam párkapcsolatot, csak kalandokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!