Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Itt miért akar mindenki...

Itt miért akar mindenki ismerkedni? Nem tűnik fel, hogy ez nem egy társ/szexpartner kereső oldal?

Figyelt kérdés
főleg akkor, ha beírok a szex, szerelem topikba akármilyen ártalmatlan választ vagy kérdést, amiben semmi provokatív vagy kihívó nincsen, máris egyből kapok 2-3 ismerkedős üzenetet. minimum. úgy, hogy kép sincs rólam meg semmi, azt se tudják, milyen vagyok. már annyi elég itt az embereknek, hogy lány vagyok??! tényleg ennyire ki van itt éhezve a férfiak nagy része?

2014. okt. 4. 10:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Naponta legalább 8 "Lányok, valaki beszélgetni?" típusú kérdés van ezen az oldalon. Ennél már csak a "barátság extrákkal" kifejezés idegesít jobban.
2014. okt. 5. 15:25
 12/12 anonim ***** válasza:

azert irnak uj kerdest mert a regiekre senki sem reagal...mivel nagyon hatra kerulnek a listaban...

es en tobb lannyal is ismerkedtem mar meg itt.

szoval ha valaki azert jon ide hol olvassa az unalmas kerdeseket es utana ugyanolyan unalmas kerdesben panaszkodjon rola, akkor szive joga. de nem mindenki ezt akarja.

2015. márc. 13. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!