Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem öngyilkos vagyok a sok sikertelen ismerkedés után és hiába beszélgettem sok csajjal, mindegyik elutasított, egyszer sem volt, hogy randizott velem. Pedig nem vagyok csúnya és kedves. Miért van?
Sok helyen voltam és minden jó belső kisugárzást mutattam. Pedig nem rontottam el semmit.
28/F
Kedves kérdező, ezt te se gondolod komolyan, hogy azért dobod el az életed, mert nincs nőd?! 28 éves vagy az Isten szerelmére, annyi mindent tudsz még csinálni, lehetőségek tárháza van előtted még. Van még lehetőséged megtalálni az igazit, légy férfi, ne add fel! Légy határozott, önbizalmas legyen, és élj a mának! Tudtad, hogy az öngyilkosság a gyávaság jele? Te nem vagy gyáva, nem? Akkor meg gondolkozz, nem éri meg emiatt meghalni! Életerős, 28 éves férfinak rengeteg a lehetősége, csak tudnod kell hol kezd!
25/F
Nem elrontották, hanem egyenesen elb**tál valamit ha asok nőből 1 se jött össze.
Számszerűsítsd már, hogy nálad mennyi is az a sok?!
Kérdező, ott van a gond, hogy a nagyon olcsófejű kategóriában ismerkedsz, a plázatöltelékek között.
Salsa vagy tangó tánckörökbe járhatnál, hogy jó közösségben legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!