Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Majdnem öngyilkos vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem öngyilkos vagyok a sok sikertelen ismerkedés után és hiába beszélgettem sok csajjal, mindegyik elutasított, egyszer sem volt, hogy randizott velem. Pedig nem vagyok csúnya és kedves. Miért van?

Figyelt kérdés

Sok helyen voltam és minden jó belső kisugárzást mutattam. Pedig nem rontottam el semmit.

28/F

2017. ápr. 5. 19:20
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ezt te se gondolod komolyan, hogy azért dobod el az életed, mert nincs nőd?! 28 éves vagy az Isten szerelmére, annyi mindent tudsz még csinálni, lehetőségek tárháza van előtted még. Van még lehetőséged megtalálni az igazit, légy férfi, ne add fel! Légy határozott, önbizalmas legyen, és élj a mának! Tudtad, hogy az öngyilkosság a gyávaság jele? Te nem vagy gyáva, nem? Akkor meg gondolkozz, nem éri meg emiatt meghalni! Életerős, 28 éves férfinak rengeteg a lehetősége, csak tudnod kell hol kezd!

25/F

2017. ápr. 5. 20:31
 12/52 A kérdező kommentje:
Nos Fehérvonat, ha te is tudsz hol lehet megismerkedni jócsajokkal azt megköszönöm. De ha nem, a foglaltak is jó lesz, legalábbis egyéjszakára csak. Ha bárki rossz kommenteket ír, akkor tényleg elhagyom a GYK-t és végleg öngyilkossággal végzem magam és ennek a 20-30 év pasi réteg többségnek köszönhető egész Magyarország földjén.
2017. ápr. 5. 20:38
 13/52 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, nem annak kéne elsődleges szempontnak lennie, hogy "jócsaj" legyen az illető. Kéne egy elv, ami mentén párt keresel, nem pedig minden vonzó puncira ráugrani.
2017. ápr. 5. 20:44
 14/52 anonim ***** válasza:
85%
Most komolyan a csajok miatt akarsz öngyilkos lenni? Van egy csomó dolog az életben, ami többet ér annál, hogy egy feltöltött szájú maca szétrakja neked a lábát. Ezt úgy mondom, hogy csaj vagyok. Találtam más elfoglaltságot pasik helyett. Ajánlom neked is!
2017. ápr. 5. 20:50
 15/52 anonim ***** válasza:
92%
Ja az lemaradt, hogy nem négy éve vagyok egyedül, hanem több, úgyhogy ezzel ne is gyere!
2017. ápr. 5. 20:51
 16/52 anonim ***** válasza:
78%

Nem elrontották, hanem egyenesen elb**tál valamit ha asok nőből 1 se jött össze.

Számszerűsítsd már, hogy nálad mennyi is az a sok?!

2017. ápr. 5. 21:10
 17/52 anonim ***** válasza:
31%
#14 egyszerűbb becsukni a szemed, mint megoldani a problémádat.
2017. ápr. 5. 21:21
 18/52 anonim ***** válasza:
94%
Kedves kérdező, számtalan formája van az ismerkedésnek. Először is, egy lányban azt nézd, milyen a belső viselkedése. Ne azt nézd mekkorák a mellei, milyen popsija van, hanem az igazi női értékeket keresd benne, ami igazán nővé teszi őt, és nem r.banccá. A szíved tesz téged is férfivá, nem az ami a lábaid között van. Ismerkedhetsz online is ha akarsz, viszont szerintem sokkal jobban jársz, ha élőben ismerkedsz meg valakivel. Járj el szórakozni, bulikba, partykba, munkahelyen, vagy csak simán buszon, boltban, vagy parkban sétálva, moziban ülve, rengeteg módja van annak, hogy ismerkedj! Hidd el, kint van a világban az a lány, akit keresel, és az is keres téged, csak tudnod kell felismerni. Emiatt ne dobd el az életed, mert az élet ajándék, amit ki kell használni! Ne add fel, ez a lényeg, mert ha feladod, akkor akik szeretnek téged, családtagok, barátok, rokonok nekik okozol fájdalmat, és úgy gondolnak rád mint egy gyávára, aki csak azért dobta el az életét, mert nem talált barátnőt magának. Ezt nem akarod gondolom, állj a sarkadra, fogj neki, kezdj bele! Csak te magad egyedül tudod ezt megoldani, senki más.
2017. ápr. 5. 21:44
 19/52 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem azért utasítottak el mert rágörcsölsz az egészre, nagyon kell csaj és ezt látják, érzik ám és ez nem jó. Tiszteld magadat! Úgy tudod csak elérni, hogy ha megbeszélsz egy randit a csaj megtiszteljen azzal, hogy el is jöjjön. Szeresd amit csinálsz, szeresd az életet csak így tudod bevonzani azt, hogy téged is szeressen a csaj! Helyek, hogy hol lehet? Nos az igazság az, hogy bárhol de konkrétan ilyen helyzetben érdemes valamilyen társaságot keresni. Valami kis közösséget, pl tánciskola! Vagy valami sport tevékenység edzéseken nagyon jó összetartó társaságok alakulnak ki. Ha más nincs még a konditerem is jó lehet. Sok csaj jár és lehet velük beszélgetni, esetleg bemutatnak barátnőjüknek stb. Plusz ha erősítesz ad azért önbizalmat és igazából a csajoknál az a nyerő. Így kéne kezdeni, a kapcsolat aztán majd jön. De ne azért menj ilyen helyre mert rögtön rámész a csajokra melyik jön el randizni már a harmadik edzés után ez nem így megy ha így teszel hamar elásod magad előttük és kikecmeregni ott már nem lehet. Azért menj mert maga a tevékenység érdekel pl ha megtanulsz egy táncsuliban táncolni, nyáron rengeteg tánctábort szerveznek a sulik, korlátlan ismerkedési lehetőségekkel. De ahhoz le kell tenni valamit az asztalra mondjuk rendesen megtanulni, hogy tudj is velük táncolni. A sportágak sport táborai ugyanígy lehetőségeket kínálnak. Ha nincs jelenleg olyan társaságod ahol tudsz ismeretséget bővíteni ezek valamelyikét javaslom. És még valami: Ne görcsölj! Úgyis akkor fog jönni amikor nem számítasz rá!
2017. ápr. 5. 21:45
 20/52 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, ott van a gond, hogy a nagyon olcsófejű kategóriában ismerkedsz, a plázatöltelékek között.

Salsa vagy tangó tánckörökbe járhatnál, hogy jó közösségben legyél.

2017. ápr. 6. 10:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!