Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem öngyilkos vagyok a sok sikertelen ismerkedés után
és hiába beszélgettem sok csajjal, mindegyik
elutasított, egyszer sem volt, hogy randizott velem. Pedig
nem vagyok csúnya és kedves. Miért van?
Figyelt kérdés
Sok helyen voltam és minden jó belső kisugárzást mutattam. Pedig nem rontottam el semmit.
ne add fel,ismerkedj sok helyen és talán találsz társat!
Sajnos szerintem szerencse kell hogy 2 ember egymásra találjon! :(
2017. ápr. 6. 16:07
22/52 A kérdező kommentje:
15-ös: "Ja az lemaradt, hogy nem négy éve vagyok egyedül, hanem több, úgyhogy ezzel ne is gyere!" Azt hiszed, hogy ismerkedni akarok veled? Akkor nagyon tévedsz. Nem vagyok a te eseted és az írásod által olyan 30 éves körül lehetsz most.
16-os: Magadról beszélsz?
Nem fogjátok fel, hogy 28 vagyok. Legalább 20-25 év körüli csajt keresek és egyetlen eggyel sem voltam, mert nem voltak hajlandó szóba állni velem, sok köcsögük van, vagyis palijuk, nekiknek sokkal fontosabb a hülyegyerekük, mint én. Ezért vagyok öngyilkos vazze, nem én vagyok a hibás, hanem ez az egész kib...... élet, ahol tele pasitömeggel vonulnak be és a csajok eltűnnek...hogy mondjam, csajnak kellett volna születnem, így pillanatok alatt elveszítettem volna a szüzességemet. Elhagytam a GYK-t és pont. Nem érdekel többé hogyan fogok meghalni.
2017. ápr. 6. 19:35
23/52 A kérdező kommentje:
Fehérvonat: Mondd, te voltál luxusprostikhoz? Ha igen, akkor gratulálok neked. 200 rongyért simán meglehet kefélni egyetemista ringyókkal, hanem többet bár.
2017. ápr. 6. 19:40
24/52 anonim válasza:
Ez hulyeseg. En is 20eves lany vagyok es meg egy fiuval se fekudtem le. En is elutasitottam mar par fiut mert nem voltaj az eseteim? Es mi van abban? Majd lesz mas. De ha ezert feladod az eletet...
2017. ápr. 6. 19:45
25/52 A kérdező kommentje:
Volt egy 23 éves csaj, akivel szívesen megakartam ismerkedni és egyszer csak lekoppintott, ugyanis kiderült annak is van pasija. Soroljam? Véres csalódások voltak, hogy már nem vagyok régi önmagam. Súlyos depresszióból következett be nálam az öngyilkosság. Hát gratula, hogy ennyi pasitöbbség elárasztotta ezt az országot, mint tsunami a vízesésben és a csajok eltűnnek, mint a kámfor. Pedig jóképű vagyok most még, de elcsúnyítom magamat és így döglök meg, ezzel ennyit. A többi kommenteken röhögni fogok ezentúl és elhagyom örökre a GYK-t. Ennyi, pont!
2017. ápr. 6. 19:59
26/52 anonim válasza:
NEEE kérlek, csak ne hagyd el a GYK-t!
2017. ápr. 6. 20:43
27/52 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de honnan veszed azt kedves kérdező, hogy én valaha voltam luxusprostiknál? Mert hogy egy sorban nem írtam sehol se, hogy olyanokkal voltam, és ha jönnének se lennék sose egy ilyennel. Nem értem miből veszed ezt a hülyeséget. Felteszek akkor egy igen egyszerű kérdést: te most őszintén mit akarsz? Mi az, ami miatt te ide írtál? Tényleg azért írtad a kérdésed, hogy segítséget kapj, vagy inkább csak azért, mert unatkozol? Ezzel a hozzáállással hidd el nekem csak eltaszítani fogod magadtól az embereket, főleg a lányokat, nempedig vonzani. Vagy változtatsz magadon, és végre tiszta lapokkal indítassz, vagy akkor gyáva módon dobd el az életed, és úgy fognak emlékezni rád mint egy gyáva férfira, aki csak azért ölte meg magát, mert nem tudott egy nőt találni magának. Nem sajnálni, inkább szánni fognak emiatt. Döntsd el mit akarsz, élni, vagy meghalni. Ennyi.
2017. ápr. 6. 20:59
28/52 A kérdező kommentje:
Voltam kórházban, de most már jól vagyok, meggyógyultam. De hol tudok jó csajt felszedni, aki nem pláza vagy prosti? Mondtok olyat? Ugyanaz a kérdező vagyok.
2017. máj. 18. 21:51
29/52 anonim válasza:
A kórházban sem jött össze egy jó csaj?
Pedig nem rontottál el semmit!:D
2017. máj. 18. 21:58
30/52 A kérdező kommentje:
Nem találom a helyemet, 27-nek egyrésze igaza van, mert csak nyitott szemmel járok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!