Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem öngyilkos vagyok a sok sikertelen ismerkedés után és hiába beszélgettem sok csajjal, mindegyik elutasított, egyszer sem volt, hogy randizott velem. Pedig nem vagyok csúnya és kedves. Miért van?
Figyelt kérdés
Sok helyen voltam és minden jó belső kisugárzást mutattam. Pedig nem rontottam el semmit.
28/F
2017. ápr. 5. 19:20
31/52 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy pszichológust,viccen kívül.
32/52 A kérdező kommentje:
Már megvolt, az sem segített.
2017. máj. 18. 22:08
33/52 anonim válasza:
Hát ez nem jó belső kisugárzás már az első pár szótól kezdve, hanem háziorvoshoz kell menni h depressziós vagy és amikor meggyógyulsz könnyebb csajozni.
34/52 anonim válasza:
Lehet csak te látod menőnek a viselkedésedet, a lányoknak riasztó.
A kedvesség is, ha manipulatív az egyből lejön.
35/52 A kérdező kommentje:
Most már kedves vagyok a csajokkal, de nem értékelik a jó tulajdonságaimat. Hiába kedveskedek a jó csajokkal, meg beszélgetek, semmire se megyek, mert lenéznek engem. Nem beszélve, elutasítanak azzal a szöveggel, hogy foglalt vagyok, meg hogy van pasim, és satöbbi.
2018. márc. 4. 10:17
36/52 anonim válasza:
Kicsit jobban magadba kéne nézned, valójában milyen a viselkedésed és miért olyan.
37/52 A kérdező kommentje:
"Kicsit jobban magadba kéne nézned, valójában milyen a viselkedésed és miért olyan." Normálisan viselkedek, megfelelő hangnemben beszélgetek velük. Nem tehetek róla, hogy a jó csajok nem jönnek be nekem.
2018. márc. 6. 19:21
38/52 anonim válasza:
Attól akarsz te öngyilkos lenni,mert egy jó csaj nem áll le veled?Úgy kell neked!
39/52 anonim válasza:
Sok ember másképp látja magát mint amilyen valójában, azt nem te tudod eldönteni, milyennek látnak téged mások. Az lehet, hogy valamilyennek akarsz tűnni, vagy olyan is vagy, de hogy kívülről valójában milyennek tűnhetsz másoknak, ahhoz más objektív emberek visszajelzése és véleményei kellenek.
40/52 A kérdező kommentje:
Hogyan kell viselkednem, hogy jó csajok szóba tudnak állni velem?
2018. márc. 8. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!