Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? 28/L

Figyelt kérdés

Sziasztok,

28 éves nő vagyok. 1,5 éve ért véget a 6 éves kapcsolatom, azelött egy 3 éves volt.

Lehetne "barátom", viszont idegenkedek a dologtól. Ennyi "elpazarolt" év után úgy gondolom, hogy inkább választom a magányt, mintsem olyannal legyek, aki mellett nem vagyok boldog, aki nem hozzám való.

Viszont.

Múlt szombaton (04.01) Keszthelyre kellett utaznom. Sümegen megálltam a Tesconál. A boltban láttam egy férfit. Valami annyira megfogott benne. Nem tudom szavakkal leírni. Természetesen a tipikus hülye női "nem láthatja, hogy tetszik nekem" viselkedést követtem. Sunyiban néztem, majd amikor rámnézett úgy csináltam mintha nem őt nézném. (Lányok, ti biztos értitek, mire gondolok)

Utána sokáig eszembe volt a "találkozás".

A mai napon (04.05.) ismét Keszthelyre mentem és Sümegen álltam meg. És ugyanaz történt, mint a multkor.

Szerintetek hülyeség lenne csak úgy elmenni újra, hátha látom megint és "válthatnánk pár szót"?

Valami tényleg megfogott ebben a férfiban. De nem a külseje. Valami más.

Szerintetek?

Aki leírja a véleményét, esetleg személyes tapasztalatát, annak köszönöm szépen. :) Troll kommentelők kíméljenek, mert bár értem a poént és szeretem is, annak most nem itt a helye. :)

Az esetleges helyesírási hibákért szíves elnézéseteket kérem.

2017. ápr. 5. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben mennék újra, viszont vagy szólítsd meg vagy lássa rajtad, hogy nem vagy közömbös iránta:)

Ha valami ennyire megfogott benne, akkor szerintem nem lenne érdemes elszalasztani.

2017. ápr. 5. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi tudott benne megfogni? Azt írod, a külseje nem. Még nem beszélgettetek. Azt sem tudhatod, milyen a kisugárzása. Akkor mégis mi?
2017. ápr. 5. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy te ennek alapján már elképzeled valamilyennek, leginkább tökéletesnek, hozzád illőnek, stb. Ha meg beszélni kezdesz vele, akkor úgyis kiderül, hogy nem olyan, és csalódott leszel.
2017. ápr. 5. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan en is igy voltam a baratommal, bar en honapokig halasztgattam h odamenjek hozza, majd egyszer valami veletlen sorsan "muszaj" volt beszelnunk (boltossrac) es 7 honapja egyutt vagyunk hatalmas szerelemben es megertesben. Ne szalaszd el! Nem veletlen lehet :)
2017. ápr. 5. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó sztori! Nekem is volt egy 5 éves félresikerült kapcsolatom és 30 éves pasiként szintén az elpazarolt évek gondolata kavarog bennem. Jelenleg jobb egyedül. Elvagyok más elfoglaltsággal bánom, hogy nem előbb kezdtem. Persze az ember társas lény vágyik valakire, így könnyen idealizálod az illetőt. Nagy szerencse, hogy az első találkozás után újra láttad, ha harmadszorra is látod szerintem valahogy add tudtára, hogy tetszik Neked, nehogy utána elszalasztott alkalom legyen vagy eltűnik és nem látod többet. Persze ideálisabb lenne a pasinak kezdeményezni, ne Te udvarolj neki. :) Valami egészen hétköznapi dologgal próbálj vele szóba elegyedni, aztán akkor már meglátod a reakcióit. Pl boltban nagyon egyszerűen meglátsz valamit a kosarában legyen az sajt vagy májkrém vagy tisztítószer vagy bármi más majd megkérdezed, ezt még nem próbáltam, milyen? érdemes kipróbálni? ((mondjuk ha óvszer van benne ne arra kérdezz rá, mert az erős utalás lenne :D :D :D ) na ez volt a vicc része na de visszatérve, ha folytatja a beszélgetést sőt férfiként illik utána átvennie a kezdeményezést akkor megvagytok, ha látod ,hogy nem annyira kommunikatív legalább elmondhatod, hogy Te megpróbáltad! Sok sikert!
2017. ápr. 6. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon gondold át, hogy ismerkedjél a férfivel. Lehet, hogy már van barátnője, de azért kérdezzél rá és ha nincs senkije, akkor minden szabad a pálya. Szerintem egyenlőre válaszd a magányt és majd eljön magától minden. Én is szingli vagyok és mégsem sietem el a dolgot.
2018. márc. 8. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!