Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? 28/L
Sziasztok,
28 éves nő vagyok. 1,5 éve ért véget a 6 éves kapcsolatom, azelött egy 3 éves volt.
Lehetne "barátom", viszont idegenkedek a dologtól. Ennyi "elpazarolt" év után úgy gondolom, hogy inkább választom a magányt, mintsem olyannal legyek, aki mellett nem vagyok boldog, aki nem hozzám való.
Viszont.
Múlt szombaton (04.01) Keszthelyre kellett utaznom. Sümegen megálltam a Tesconál. A boltban láttam egy férfit. Valami annyira megfogott benne. Nem tudom szavakkal leírni. Természetesen a tipikus hülye női "nem láthatja, hogy tetszik nekem" viselkedést követtem. Sunyiban néztem, majd amikor rámnézett úgy csináltam mintha nem őt nézném. (Lányok, ti biztos értitek, mire gondolok)
Utána sokáig eszembe volt a "találkozás".
A mai napon (04.05.) ismét Keszthelyre mentem és Sümegen álltam meg. És ugyanaz történt, mint a multkor.
Szerintetek hülyeség lenne csak úgy elmenni újra, hátha látom megint és "válthatnánk pár szót"?
Valami tényleg megfogott ebben a férfiban. De nem a külseje. Valami más.
Szerintetek?
Aki leírja a véleményét, esetleg személyes tapasztalatát, annak köszönöm szépen. :) Troll kommentelők kíméljenek, mert bár értem a poént és szeretem is, annak most nem itt a helye. :)
Az esetleges helyesírási hibákért szíves elnézéseteket kérem.
Én a helyedben mennék újra, viszont vagy szólítsd meg vagy lássa rajtad, hogy nem vagy közömbös iránta:)
Ha valami ennyire megfogott benne, akkor szerintem nem lenne érdemes elszalasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!