Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit akarok és hogy mi lenne jó nekem. Kicsit elveszettnek érzem magam. Mi a megoldás? Többi lent.
21 vagyok, fiú, soha nem volt barátnőm, extra szűz olívaolaj vagyok, smárolni sem smároltam...
Sokszor rám tör a magány, egyedül érzem magam és olyankor jó lenne valaki magam mellé. Valaki aki megért, szeret és elfogad. Valaki aki nem az anyám :D ezzel eddig nem is vagyon gondom.. mert tudnék elleni tenni. a gond ott kezdődik hogy sokszor meg azon kapom magam hogy dejó hogy egyedül vagyok, nem kell egy csomó szabadidőmet feláldoznom másért, nem jár kötelezettségekkel az életvitelem. introvertált vagyok tehát egy idő után kell az egyedüllét, már nagyon kevés emberek között töltött idő is elég hogy vissza bújjak a kis világomba és ellegyek magammal.. szóval nem tudom hogy működnék egy kapcsolatban. félek hogy "ráunnék" a másikra.. vágyom az egyedüllétre de néha rám tör ez az érzés hogy tartozni akarok valakihez. de szerintem a kettőt egyszerre nem nagyon lehet, vagy ez vagy az.
valakinek van valami mentő ötlete?
bónuszként egy kis lehangoló zene
https://www.youtube.com/watch?v=tVvG3X1pcQ8
Kezdésnek fizesd be magad egy k_rvára, hogy ne legyen gond később az ágytornával,de lehetőleg ne valami útszélit erőltess.
Ismerkedj neten,olyan fórumokon, ahol közös az érdeklődési kör.
Írásban könnyebben nyílnak meg az emberek,még az introverált emberek is.
Hagyd abba az önsajnálatot, így soha nem lesz nőd.
Hajrá!
Ha szerencséd van,olyan társat találsz,aki ezt tolerálja.
Fontos kérdés, ez milyen szintű,milyen gyakori nálad,hogy elvonulsz a külvilág elől?
Van egy nagyon fontos jótanácsom!
A saját kategóriádban próbálkozz, legalább többnyire!
Különben jöhetsz ide sírni, hibáztatni az egész nőtársadalmat,mint egyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!