Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex után jöhet szerelem? Mitévő legyek?
Konkrétan közölte veled a szándékát! Most ezen mit nem lehet megérteni?
Nem kell belefantáziálni a te kis agyszüleményeidet!
Ha meg átb..szna téged gerinctelen módon sunyin, akkor meg azért lennél felháborodva.
A szerelem nem szex után alakul ki, hanem érzelmi alapon, előtte!
De sebaj, ha majd agyilag is felnőtté érsz, akkor majd megérted a dolgokat.
26N
2017. jan. 18. 21:23
2017. jan. 18. 21:26
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kulturált választ! A kommentedből ítélve inkább te vagy felháborodva mert fel mertem tenni egy kérdést. Természetesen nem gondolom azt hogy szex=szerelem , arra vagyok kíváncsi hogy történt-e már a kérdésem olvasók közt hogy laza kapcsolatból komolyra fordult a dolog.
Sexag? Mi az a sex? Magyar lenni vagy nem lenni? Ez itt a kérdés. Dobni oda magad könnyen palinak? Buta ember csinálni ilyesmi, aztán fájni feje...
2017. jan. 18. 21:37
Egyes nők ostobasága már tényleg felháborító.
A pasi konkrétan közli veled, hogy csak szexre vagy jó nála, és még te kombinálsz, hátha esetleg majd beléd habarodik?
Nőj fel az esti mesékből, oké?
2017. jan. 18. 21:41
Meg nem gondolod, h 2 hét elég kevéske ehhez az egészhez h mar érzelmekről kezdj el egyeltalán beszelni??? :D ez gaz
2017. jan. 18. 21:48
Na van egy 10/10-es helyes pasi aki kerek perec kimondta, hogy csak fel akar téged próbálni és csak egy strigula leszel erre te már szerelemről beszélsz meg hátha beléd szeret. Olyan egyszerű csaj vagy te mint a bot.
2017. jan. 18. 21:49
8/20 A kérdező kommentje:
Már évek óta tudok a létezéséről, csak kapcsolatban volt. A 2 hét ismertséget úgy értem hogy azóta levelezünk, beszélünk telefonon, de csak tegnap volt az első "randink"
Azt csinálsz, amit akarsz. Majd tanulsz a saját hibádból!
De ha meg se hallod, amit írtunk, akkor minek tetted fel a kérdést?
Csak az egoista fejed után mész és hajtogatod a saját magad által kreált "igazságot".
2017. jan. 18. 22:29
8, attól még 2 hete ismered. Én is tudok angelina jolie létezéséről, mégsem ismerem. magyarul 2 hét ismeretség után, a legelső találkozáskor alávágod magad, aztán meg vagy lepődve, ha "csak szex"ről gondolkodik a srác? Szerinted mennyire vesz komolyan? Konkrétan a kisujját nem kellett behajlítania, hogy lefektethessen. (ebből kifolyolag egyébklént a "sokat csalódott" dumát sem feltétlen kell elhinni, pusztán le akar vakarni a komolyabb témából)
2017. jan. 18. 22:34
Kapcsolódó kérdések: