Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sex után jöhet szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sex után jöhet szerelem? Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
2 hete megismerkedtem álmaim pasijával,csak az a gond vele hogy nem akar kapcsolatot. Pontosabban érzelmi kötődést, szerelmet, mert a múltjában sok csalódás érte. Pusztán kalandot keres, és azt mondja hogy nagyon bejövök neki. Tegnap volt az első személyes találkozásunk, azt hiszem hogy szerelmes vagyok. :/ Ti mit tennétek a helyemben? Kialakulhat szerelem egy ilyen jellegű kapcsolatból vagy hagyjam a fenébe? Légyszi kort és nemet is írjatok!

2017. jan. 18. 21:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy lefektetett? Én ugyan nem! :D Egy cukrászdában beszélgettünk világos nappal.
2017. jan. 18. 22:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Jó de akkor már megdugott nem? Akkor mégis miről beszélünk? Ennyi voltál anyukám
2017. jan. 18. 22:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fszért kérdezed azt, hogy szex után lehet e szerelem. Egyébként meg, attól, hogy a csóka májerkedik, még lehet szerelmes, ugyanis az nem döntés kérdése. Szerintem ha te biztosan tudod, hogy állandóra kell a csávó, nem pedig csak szexre, akkor kicsit huzd az agyát, ne add magad könnyen, hátha bejön.De ebben az esetben könnyen bukhatod a szexet is.
2017. jan. 18. 22:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocs most olvasom hogy nem. Legalábbis remélem nem dugott meg egy cukrászdában. De akkor mi az ,hogy szex után szerelem? Hogy jön a szex a cukrászdához? Te mindenkit így megtévesztesz? Mindig ezt csinálod mi mi mi? Szeretsz játszani mi? A fűrészt láttad?
2017. jan. 18. 22:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Csak beszélgettünk, és felvázolta a "lehetőségeket" hogy mit várhatok tőle a jövőben, most lépett ki egy hosszú kapcsolatból. Objektíven nézve (barátnőim véleménye) nem 10-ből 10-es, de én elképzelni se tudok tőle jobbat, folyamatosan ő jár a fejemben. Szombaton kellene találkozunk, kaptam egy felhívást keringőre, azt mondtam hogy gondolkodom rajta.
2017. jan. 18. 22:54
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

Csak szex és más semmi

Kislány, gondolom agyad helyén káposztalé van. Ha egy pasinak nem kellesz d..gás nélkül, akkor gondolod ha már könnyűszerrel megkapott hogy utána veled akar lenni? Egy olcsó kis r..bivel aki semmire se becsüli magát és könnyen kapható szexre?

Gondolkodj már logikusan!!!

2017. jan. 18. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Vicces helyzet. Van egy top pasi, érthető módon csak dugni kellenek neki a csajok és nem bírod megérteni, hogy csak ennyit akar. Semmit sem tudsz nyújtani, ami miatt többet akarna. Fogd fel.
2017. jan. 18. 23:00
 18/20 anonim ***** válasza:

Most szakított, nem zárta le még magában, talán még szereti is az exét.

Csalódott, stb. : Most tart ott, hogy úgy is minden nő szemét ku.rva, csak dugásra való. Vagyis most mindenkit azért büntet, amit az exe tett.

Gondolta te jó leszel búfelejtőnek, ha gyorsan kapható vagy szexre.

A probléma ott indult, hogy még várnod kellett volna, hogy feldolgozza a szakítást, kicsit kitombolja magát, és feléd már tiszta lappal tudjon nyitni.

Elmondta, hogy mit akar. Te ennek ellenére újra találkozni akarsz vele.

Most vagy szex lesz egyből, és ennyi volt, vagy belemész egy kockázatos játszmába.

Magyarul: nem fekszel le vele, de mindig pont annyira húzod az agyát, hogy elhiggye, hogy legközelebb igen, és érezze magát elég jól veled ahhoz, hogy legyen következő randi. És ezt addig játszod, amíg szerelmes nem lesz.

Mindezt úgy, hogy több a buktató, mint hinnéd. Mondjuk két randi után hagy a húsba, és megfektet mást.

Vagy elmondod neki, hogy neked nagyon bejön, és te nem csak kalandot akarsz, sőt kezded megkedvelni. Úgyhogy döntsön.

Megint csak elég kockázatos, de lehet, hogy bejön. Több esélyed van a sikerre, mint ha játszmázol.

Vagy szó nélkül belemész csak szexbe, érzelmek nélkül, és élvezed, amíg tart, aztán összekaparod magad, ha valakibe beleszeret, és kidob.

Ha csak az eszed használod, akkor már megmondtad volna neki, hogy megérted, hogy egy nőben csalódott, és nem akar semmi komolyat, te viszont igen, úgyhogy nem egymást keresitek. Biztos talál olyat, aki vevő erre, sok szerencsét.

2017. jan. 19. 05:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van ilyen. Nekem immáron 7 éves kapcsolat lett belőle:) szexxel indult. Ő már első látásra belém esett, azt mondja. Én erős szimpátiát meg vonzalmat éreztem az elején és 'csaj' 2-3 hónap után mélyült el nálam miután többször voltunk együtt és jobban megismertük egymást. Szóval bármi lehet, nekem elhiheted. Ehhez viszont az kell, hogy többször is együtt akarjon lenni veled, mert ha egynél nem megy tovább akkor az szívás..el kell varázsolnod valahogy az első alkalommal, hogy akarjon még tovább is találkozni, ez csak így lehet. Ez pedig szerencse kérdése is, hisz a másik érzéseit irányítani nem lehet ://
2017. jan. 19. 07:41
 20/20 anonim ***** válasza:
előző vagyok..nem 'csaj' hanem 'csak' akart lenni 😂
2017. jan. 19. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!