Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, család vagy tanulás?
Neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ha csak ilyen ritkán találkoztok, akkor milyen a kapcsolat minősége.
Nem rosszból, tényleg.
Tanulás, tanulás, tanulás, karrier, karrier, karrier.
Házasság? Tönkre teszi a tanulást, karriert, vagy a házasságot teszi tönkre a tanulás, karrier.
Először is, szerintem egy olyan kapcsolatban, ahol kéthavonta találkoztok (abszolút nem gonoszságból írom, magam is távkapcsolatban élek, ennél kb. 6-szor nagyobb távval, bár mi szerencsére meg tudjuk oldani, hogy minimum 3 hetente találkozzunk, és magam is hasonlóan tervezek eljárni), először kéne egy teszt időszak, tehát nem rögtön úgy nyitni, hogy "jó, most összeköltözünk, aztán lánykérés, és esküvő, majd két baba, egyik neve Bianka". Hanem először összeköltözni, de úgy hogy mellette tanulsz (tehát, nem ezt hagyni az egyetlen lehetőségnek), dolgozol akármit csinálsz, és megnézni, hogy egyáltalán működik-e. Ha nem működik, akkor meg szépen lehet ugyanúgy folytatni a tanulást. Ezzel arra célzok, hogy ne akarj ennyire véglegesen ennyire fiatalon egyetlen kapcsolat alapján meghatározni az egész életedet. Azt, hogy miért menne a tanulás rovására ez az egész, azt nem értem. Szóval, én mindenképpen így csinálnám (és fogom is a magam esetében).
Először egy helyzethez hozzászokni, kialakítani a ritmust, és ha az működik, jöhet a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!