Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gáz a "mamahotel" a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz a "mamahotel" a nők szerint?

Figyelt kérdés

Ez nem a 80-as évek ahol gondol egyet a legcsövesebb ember és házat vesz(épít).

És akinek nincs háza vagy nem lakik albérletben azt már lenézik h nem vagy "férfi" (tisztelet a kivétel)

2017. ápr. 3. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy nincs saját háza/lakása, attól még nem kötelező otthon lakni. Ha otthon lakik, ott is fizetni kell a rezsit, szóval azzal a havi 20ezer lakbérrel van előrébb, viszont a szememben nem sokkal hátrébb van egy ilyen ember. Ez van
2017. jún. 13. 17:18
 72/82 anonim ***** válasza:

"Nem a megvásárlására gondoltam, hanem a fenntartására. Benzin, gépjárműadó, súlyadó, szervizköltség, fenntartás, pótalkatrészek, és egyéb, és egyéb. Az autó az egyik legnagyobb pénztemető."

ferrarid van? nekem 20 a súlyadóm, 45 a kötelezőm 1 évben. ezen kívül benzinre kell költeni, de csak ritkán.

2017. jún. 13. 17:24
 73/82 anonim ***** válasza:
69%

Az a poén, hogy nem Ferrári, egy natúr Toyota. Nem az enyém, hanem édesanyámé, én nem járok vele (kerékpárt használok). Tőle kérdeztem, mennyi az éves fenntartási költsége, és némi fejszámolás után egymilliót mondott. Nagyjából olyan pofát vágtam, mint amilyet Kurcsány, mikor közölték vele, hogy az államadósság mennyi.

Persze, lehet albérletbe, és koleszba is lakni, azzal csak az a gond, hogy csak viszi a pénzt, és semennyit nem tudsz félretenni saját lakásra. Ha elromlik valami, a főbérlőnek nem lesz sürgős megcsináltatnia, az albérlő meg minek javítaná a másét?

Az olyanokat viszont nem tudom sajnálni, akik hetente tartanak fekvehányós bulikat az egyetemi éveik alatt, aztán sipákolnak, hogy nem futi lakásra. Hát úgy tényleg nem, hogy tömérdek pénzt elpisált hülyeségekre...

2017. jún. 13. 17:33
 74/82 anonim ***** válasza:
Sok esetben kár elhinni mit ír a másik maga igazolására,ellenőrizhetetlen
2017. jún. 13. 17:35
 75/82 anonim ***** válasza:
Én egyetem alatt 6 helyen laktam albérletben, szinte minden évben költöztem, de havi 30ezernél sosem fizettem többet és nem is ment tönkre semmi. Egyszer törtem le a csapot, akkor elzártam a fővezetéket és még aznap kihívtam a szerelőt, aki megcinálta. Annyival kevesebbet fizettem aztán a lakbérbe. Nem tudom miért gondolja midneki, hogy az albérlet egy luxuscikk és 20millióba kerül havonta, jah és h minden elromlik.
2017. jún. 13. 17:38
 76/82 anonim ***** válasza:

Ha a főbérlő beleszámítja a lakbérbe a javítást, akkor nincs gond. De sajnos nagyon kevés az olyan főbérlő, akiben egy csöppnyi emberség maradt is, főleg Budapesten, ahol mindig találni akkora vadmarhát,aki kétszer annyiért is kiveszi a lakást.

Nem azt állítottam, hogy az albérlet havi 20 misibe kerül, hanem hogy nem tartós megoldás, és mellette spórolni se nagyon tudsz, elviszi a pénzed a rezsi, a szolgáltatás-igénybevételek (BKK, Volán), az átlag albis örülhet, ha hó végén 2-3000 forintja marad.

Azoknak meg külön gratulálok, akik elvárják a férfitól, hogy adósságspirálba verve magát hitelre vegyen lakást, esetleg a sajátjukét vették hitelre, itt nagy mellénnyel osztják az észt, közben meg bömbiznek a Hitelkárosultak blogján hogy a nagy gonosz bank elveszi a tetőt a fejük fölül, és közben reménykednek, hogy az itt kommentelők nem fedezik fel az összefüggést.

(félreértés ne essék, NEM a bankot védem, ők is ugyanúgy nyakig sárosak az ügyben, de akinek adóságokkal terhelt lakása van, pont annak nem kéne prédikálnia)

2017. jún. 13. 19:21
 77/82 anonim ***** válasza:
Hiába mondunk akármit, te akkor is csak a saját, kitalált elméleteidet mondod. Nekem akkor sem tudja senki bemagyarázni, hogy az albérlet elveszi az összes pénzt, hisz 6 helyet kipróbáltam már az évek alatt, sehol sem tapasztalom azt, amit állítasz, pedig volt még rossz főbérlőm és lakótársam is, aki az éjszaka közepén kidobott (igaz utána rájött, hogy a lakótárs a sz.rkavaró és h neki kellett volna menni), de kitaláltak már egy nagyon jó találmányt: szerződés. Nem fizethetsz többet, mint amennyit lefixáltatok. Oké, Pesten drágábbak az albérletek, de Mo 17%-a lakik Pesten, elég kevés embert érint a dolog, meg amúgy is, ott legalább vannak munkalehetőségek és a fizetések is 3X annyik, mint itt Dél-Alföldön. És ha vki otthon lakik, akkor nem kell bkv bérlet? Ez egy elég h.lye indok. Kifogás, kifogás hátán csak..
2017. jún. 13. 19:31
 78/82 anonim ***** válasza:

Az a baj #77 hogy ez nem saját vélemény, rengeteg ingatlannal foglakozó portálon, blogon stb. Nem szorulok rá, hogy bármi meg nem történt dolgot fantáziáljak, meg aztán semmi érdekem se fűzödik hozzá. Én nem laktam albérletbe soha, úgyhogy még csak az se mondhatod, hogy általánosítok, mert nincs miből.

A szerződés jó dolog, de ha a főbérlő nem hajlandó rá, akkor ott bizony cink van (értsd: kiadja másnak, aki rádígér, és nem cseszegeti szerződéssel). El se hinnéd, hány ilyen van!!!

Budapestet meg azért hoztam fel, mert konkrétan lassan már csak ott kaphat munkát az ember, és az ingatlanhiénák alaposan vissza is élnek ezzel.

Ha otthon lakik az illető, nyilván akkor is kell bérlet, viszont mivel nem kell fizetned az albiért, így lesz is miből megvenni, nem kell spórolni rá más rovására.

2017. jún. 13. 21:07
 79/82 anonim ***** válasza:
A lakó cseszegeti a főbérlőt szerződéssel? Te vmi párhuzamos univerzumban élsz vagy mivan? A szerződés mindkét félt védi, főleg a bérbeadót, nem a lakó licitál az árra. És az nagyon látszik, hogy nem laktál még albérletben. De nekem aztán tök mindegy, hogy más hol lakik, nem akarok én összejönni innen senkivel. Nálam az kizáró ok, hogy 25 év felett egy férfi vagy egy nő otthon tespedjen, mert számomra az mamahotel kategória. Ha te jól érzed magad így, akkor hajrá, de nyilván ne olyanokkal akarj ismerkedni, akik ennyi idősen már többre vitték az életben, hanem olyanokkal, akik hasonló kaliberűek, mint te. és akkor nem ér negatív megkülönböztetés.
2017. jún. 13. 21:13
 80/82 anonim ***** válasza:
58%

Nem nekik kell megdolgozni érte, csak szétrakják a lábukat oszt elvárják hogy a pasi majd a semmiből előteremti a házat...ennyit a PÁRkapcsolatokról, ami elviekben KÉT emberről szólna. A "mamahoteles" pasi az gáz, há' minimum zsebbű' teljen neki családiházra!

Az a szégyen, hogy tényleg vannak ilyen férfiak, akik pincsikutyaként teljesítik a csaj minden óhaját, ideértve a házépítést/lakásvásárlást is.

Olyan érdekes hogy a nőket soha senki nem ekézi a "mamahotel" miatt, ez csak és kizárólag a férfiak bűne lehet :DDD undorító gennybánya kettős mércézés szokás szerint.

"A lakó cseszegeti a főbérlőt szerződéssel? Te vmi párhuzamos univerzumban élsz vagy mivan? A szerződés mindkét félt védi, főleg a bérbeadót, nem a lakó licitál az árra."

Ja aztán a főbérlő egyoldalúan módosítja a szerződést, mert úri kedve úgy diktálja, és az albérlő mehet, amerre lát. Bíróság? Aha hogyne, kérdés, hogy hány egyetemistának futja ügyvédre és pereskedésre. Ha futná ilyesmire, vélhetően nem albérletben laknának.

A magyar jogrendszer egy hordó fos. Azt védi, akinek több a pénze, és nagyobb a befolyása. Igazságszolgáltatás már rég nincs, jogszolgáltatás van. Igaza meg annak lesz, akinek jobb az ügyvédje és több a pénze. Ideje lenne már felfogni.

"És az nagyon látszik, hogy nem laktál még albérletben."

Tényleg nem, éspedig több okból kifolyólag:

- A családnak idehaza van rám szüksége. Azzal, hogy elpisálok egy valagnyi pénzt albérletre, csak annyit érnék el, hogy elúszik egy csomó lóvém, amit amúgy másra is költhettem volna, a családnak meg nem állok rendelkezésére.

- Az összes testvérem lány, házasság után mindegyikük elköltözik vagy saját lakást építenek. Akkor ezzel itten mi legyen? Adjuk el egy vadidegennek? Há' hogyne. Mindezt úgy, hogy a hátsó kertben meg kapásból ott lakik nagyobbik húgom a saját házában. Biztos roppantul örülne egy csomó jövevénynek.

- Az aktuális kormánynak és a gazdasági helyzetnek köszönhetően nincs annyi fölösleges pénzem, hogy csak úgy jaszkarizásból lakást vásároljak vagy építtessek magamnak.

- Az albérlet csak nyeli a pénzt, a végén ott vagy, hogy ráköltötted 2 komplett lakás árát, de egy szög nincs a falban, ami a tied lenne belőle. Ahhhh ezé' megérte ám!

"Ha te jól érzed magad így, akkor hajrá, de nyilván ne olyanokkal akarj ismerkedni, akik ennyi idősen már többre vitték az életben, hanem olyanokkal, akik hasonló kaliberűek, mint te. és akkor nem ér negatív megkülönböztetés."

Látom nem fogod fel, hogy ez nem kedv kérdése. Erre futja egyelőre. Amelyik lányből meg kibukik az ismerkedés során, hogy a pasika legyen már olyan "életrevaló" hogy csak úgy a malacperselyéből komplett lakást vásárol, azt valószínűleg én magam dobnám ki úgy, mint a közmondásos négylábú állatot szarni...

És egyébként is: akik ennyire a "mamahotelezést" szajkózzák, megkérdezhetem esetleg, hogy hány százalékuknak is van önerőből vett saját lakása? Tehát olyan lakás, amire nem a szülők dobták össze a zsetont, nem a pasikája zsebéből épült fel, és nem rohant a bankba hitelért, amit aztán majd jól nemfizet vissza...ja, hogy egyiküknek sincs? Akkor meg ne prédikáljanak itt nekem, milyen gáz a "mamahotel". Ők lennének az elsők, akiket az ingatlanpiacon úgy átvágnának mint a szart a palánkon, aztán naphosszat itt vonyítanának, hogy velük hogy kikúrt az ingatlanos, a lakásmaffia, a rendőrség, a kormány, az EU, de még maga a Jóisten is.

Na ez a nagy büdös magyar valóság.

2018. szept. 28. 03:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!