Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gáz a "mamahotel" a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz a "mamahotel" a nők szerint?

Figyelt kérdés

Ez nem a 80-as évek ahol gondol egyet a legcsövesebb ember és házat vesz(épít).

És akinek nincs háza vagy nem lakik albérletben azt már lenézik h nem vagy "férfi" (tisztelet a kivétel)

2017. ápr. 3. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 Carcass9 ***** válasza:
85%
#20 Maximálisan egyetértek!!!
2017. ápr. 3. 20:23
 22/82 anonim ***** válasza:
84%

Nagy a különbség a "mamahotel" és az otthon élés között.

Ha valaki gazdasági okokból a szüleivel él (esetleg a beteg szüleit ápolja), de emellett önállóan ellátja magát, takarít maga után, kiveszi a részét a háztartásból, nem hal éhen, ha nem főznek rá, fizeti a ráeső részét a dolgoknak, szóval ha önállóan él egy háztartásban a családjával, az teljesen rendben van, ez nem "mamahotel".

Nekem a "mamahotel" azt jelenti, hogy a drága 20+os csemete otthon mereszti a seggét, letudja azzal, hogy ő dolgozik, de a háztartási dolgokból nem tudja/nem akarja kivenni a részét, mindent megcsinálnak helyette a szülei (ismerek olyan harmincast, akinek anyuci takarítja a szobáját és mossa a szaros gatyáit... no comment), nem veszi ki a részét semmiből, csak várja a kiszolgálást és nem is akar önállósodni, mert így kényelmesebb. Ez pedig nemtől függetlenül irtózatosan gáz szerintem.

2017. ápr. 3. 20:25
 23/82 anonim ***** válasza:
52%

Nekem ezzel két bajom van.

Ami NEM számít, legalábbis nekem, az a pénz. Engem nem érdekel, ha valakinek a szülei fizetnek mindent. Ez a legkisebb gond. Tudom, milyenek az önfeláldozó szülők, akik szeretnék, ha a gyereküknek jobb. Ezért sem használom a "segge alá tette" kifejezést - életek munkáját lehet ezzel lebecsmérelni.

Ami gáz, az a már említett dolog, hogy valószínűleg az anyukája csinál meg mindent. A lányokat jobban noszogatják, míg a fiúkat babusgatják.

A másik, ami nekem nagyon fontos: én most is egyedül élek. Igényem van rá, szeretek a fejemben lenni. Nem szeretem az olyan embereket, akik egy hónapot sem éltek teljesen egyedül. Szerintem államilag mindenkinek pénzelni kéne, hogy kipróbálja, milyen. Nem hiszek ebben a "hazamegyek, hogy ne legyek egyedül, majd különköltözök, ha nem leszek egyedül, mert jaj, egyedül de rossz".

De ez csak nekem fontos.

2017. ápr. 3. 20:31
 24/82 anonim ***** válasza:
38%

14es vagyok és tapasztalatból beszélek. Azt hiszem a kérdésre válaszoltam, még ha szubjektív szempontból is, nem tudom ezért miért kell lepontozni attól, hogy nem kellemes szembesülni vele.

Nyilván vannak kivételek de a nagy átlag ilyen, és a nőnek ezért gáz.

Itt a 30körüli, önálló keresettel rendelkező, mégis a kényelmes kiszolgáltatottság választó férfiakról írok.

Ha otthon lakik, másnak, főznek rá, ne adja ég még a szobáját is takarítják, az eletkortol függetlenül anyuci kisfia.

Akiben ennyi idős korára nem érett meg a fuggetlenedesre való vágy, a bizonyítási vágy, az valószínűleg túl kényelmes, képtelen onellatasra és felelősségvállalásra.

És az hogy a nőnek kell mennie udvarolni a fiús házhoz, a szülők programjához igazítani a szexuális életet, az gáz ebben a korban.

Tessék, lehet lepontozni, de a kérdésre ez a válasz, ezért gáz a nőknek.

2017. ápr. 3. 20:32
 25/82 anonim ***** válasza:
23%
19: igen, van, de ők nem a rokonaid, de persze ezzel nem is kell visszaélni.
2017. ápr. 3. 20:36
 26/82 anonim ***** válasza:
11%

Én sem tudnám elviselni. Mindig arra figyelni, hogy anyuci otthon van-e, mikor jön haza, anyuci meg ne hallja ezt-azt, ne olyan hangosan, mert anyucit zavarja...

Na neeeeem. Soha. Én is dolgozom, egyedül tartom fent magam, és van egy külön lakás, ahol élek a szüleim nélkül. Ugyan ezt egy férfitól is elvárom.

22N

2017. ápr. 3. 20:40
 27/82 anonim ***** válasza:
71%

"19: igen, van, de ők nem a rokonaid, de persze ezzel nem is kell visszaélni."

Eleve mások előtt szexelni olyan szatirkodósnak hangzik... Nagyon gáz minden esetben... Szóval az albérlettel nincs beljebb senki, hiába jönnek ezzel a nők, ráadásul nagyon drága! Gondolj bele, aki nettó 100 ezret keres, az hogy jönne ki az albérletben? Kb. sehogy...

2017. ápr. 3. 20:43
 28/82 Szergej55 ***** válasza:
51%
Azért, mert mégis hogy meri valaki azt képzelni, hogy nem tart fent egy külön kecót apuci pici hercegnőjének, és tol mindent meggebedve az ő kis popsija alá. Felháborító, falhoz kellene állítani minden otthon lakó férfit!
2017. ápr. 3. 20:45
 29/82 A kérdező kommentje:
Sokan írják h férfi nem tudja ellátni magát stb... Ha összeköltözik egy nővel akkor a nő fogja ellátni akkor ez az ÉRV MÁR NEM ÉRVÉNYES? :D
2017. ápr. 3. 20:47
 30/82 anonim ***** válasza:
79%

Én már csak egy valamit nem értek. Miért mindig, minden esetben a nőnek kell költöznie a férfi lakásába? A válaszokból erre lehet következtetni, hogy teljesen alap dolognak gondolják, hogy a nő megy a férfihez. Ha nektek van saját albérletetek akkor miért nem mehet a férfi oda a "mamahotelből" és osztoztok úgy a költségeken?

Én sem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni egyes nőknek.

2017. ápr. 3. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!