Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gáz a "mamahotel" a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz a "mamahotel" a nők szerint?

Figyelt kérdés

Ez nem a 80-as évek ahol gondol egyet a legcsövesebb ember és házat vesz(épít).

És akinek nincs háza vagy nem lakik albérletben azt már lenézik h nem vagy "férfi" (tisztelet a kivétel)

2017. ápr. 3. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
64%
Az ide író nők a saját tapasztalataik alapján írják ezeket a dolgokat, tehát volt dolgotok ilyen férfival? Vagy csak megvan a véleményetek a témáról? A kettő ugye nem ugyanaz. Őszintén, ne most találjátok ki, hogy igen volt (miközben nem), csak hogy még jobban a saját igazatokat skandáljátok.
2017. ápr. 3. 20:51
 32/82 anonim ***** válasza:
76%

Nem mindegy hogy egy nő egy önálló életre képtelen "gyerekkel" él együtt, vagy egy olyan férfival, aki tudja, hogy mennyi meló van a rend fenntartásában,főzés, bevásárlás, mosás, vasalás, egyéb házimunka, ház körüli munka, stb. Így meg tudja becsülni. Ha anyától a barátnőhoz kerül egyből, hajlamos hisztizni hogy miért van kupi (nagyrészt miatta, mert nem pakol el), miért ez az ebéd, miért nem az, unatkozom, hol a gatyám, miért nem mostad ki, és még lehetne sorolni.

Egy nőnek férfi kell, nem egy hisztis gyerek. Arról nem beszélve, hogy így mit várhat a nő a férfitól mint családja, családfő.

A lakotarsak mellett szexelni pedig közel sem olyan gáz, mint a reménybeli anyós-após mellett. De be tud vásárolni és még a házimunkában is néha ráesik a sor valószínűleg.

Akinek nem inge, ne vegye magára.

2017. ápr. 3. 20:58
 33/82 anonim ***** válasza:
53%

#32, saját tapasztalat?

És az a férfi hibája, ha a nő úgy dönt, hogy belemegy párkapcsolatba egy gyerekes férfival? Mert egy párkapcsolathoz két fél kell, utólag vagdalkozni, hogy a párom egy gyerek, miközben én mondtam rá igent, eléggé buta dolog lenne, és nem kimondottan felnőtt viselkedés, nem utolsó sorban...

2017. ápr. 3. 21:00
 34/82 anonim ***** válasza:
52%

Meg ahogy olvasom, egy nőnek sem villan keresztül az agyán, hogy lehet ő mellette felnőne a férfi? Tehát ennek gondolom esélyt sem adtok, akár gondolatilag sem. Mert ilyen is van ám, nem csak az, hogy ugyanazt folytatja, mint otthon.

De az ember ilyen, egyből a sikert, az eredményt akarja, az odavezető utat meg kihagyná. Tehát, jöjjön a sikeres önálló független önellátó férfi... De ha netán azért tenni is kéne (pl megvárni, míg a párom mellettem férfivé érik, ami lehet pár hónap is akár, sosem lehet tudni), akkor már nem jó, mert én már független, sikeres, önellátó nő vagyok...

2017. ápr. 3. 21:06
 35/82 anonim ***** válasza:
87%

33. Igen. Sajnos saját tapasztalat.

Ment a szöveg, elkoltoznek ha lenne barátnő, akarok családot, házat de addig itthon. Jó mondtam, túl a fél éves kapcsolaton felmerult a közös albérlet, lett is, mindketten úgy költöztünk oda, nem egyik a másikhoz. Aztán a srác ott ült álló nap a nappaliban, hogy ő unatkozik, meg most hazamegy, majd holnap jön, nem vsgyok éhes, otthon ettem, mi a kaja, anyám szart csinalt... A vége az lett, hogy kis híján depis lett, és hazament azzal a szöveggel, hogy végül is neki otthon is jó volt egész eddig...

Azóta volt 2 srác, szintén otthon laknak, de ugye nem altalanositunk, Mind2 kapott esélyt és Mind2 úgy döntött hogy otthon jó. Ott nem kell odatenni magát. Nem kell semmit csinálni. Kész a kaja, kész a tiszta ruha, nem kell villanyt szerelni, stb. Még alpári módon is beszélhet azzal aki mindezt elé rakja.

2017. ápr. 3. 21:09
 36/82 anonim ***** válasza:
50%

33... de pont hogy nem mennek bele a nők. Sokaknál egy bizonyos szűrő, hogy ne a szüleivel éljen.

Mi csak látogatóba járunk férjem anyukájához, de ha ott vagyunk, úgy beszél a férjemmel, mint ha 10 éves lenne :) a szülői házban óhatatlanul kicsit gyerek marad az ember.

Az meg, hogy az albérlet pénzkidobás tipikus magyar mentalitás. Egy szolgáltatás, nyilván többe kerül, mint a mama hotel, de cserébe önálló lehet az ember és még nincs is röghöz kötve tizensok évre, mint egy hitellel. Mi csak akkor vettünk lakást, mikor jöttek a gyerekek, előtte tök jól elvoltunk albérletben. Az is gond, hogy 25-30 éves férfit szerintem sokkal nehezebb kirángatni az otthoni kényelemből. Ezt tapasztaltam, nekem szerencsére sikerült, de ő is sokáig jött azzal, hogy lakjunk az anyjával, mert majd úgy spórolunk sajátra. Hát én egy olyat nem ismerek, aki otthon lakás mellett rövidebb idő alatt /vagy ha egyáltalán/ összegyűjtötte volna egy saját lakás beugróját. Ellenben albérletből előbb utóbb az összes ismerősöm sajátba költözött.

2017. ápr. 3. 21:12
 37/82 anonim ***** válasza:
77%

De ha én 30 éves koromra független, önellátó, önfenntartó, talpraesett nő vagyok, akkor miért kell megvarom hogy a velem egy korú vagy idősebb pasi mellettem férfivá érjen, mikor neki ugyanannyi ideje volt erre?

Tudom, a fiúk később érnek.. Serdülő korban, de nem 30 körül.

És ha esélyt kap és az első buktatonal azt mondja, jó nekem otthon is, mint feljebb olvasható? aztán elölről. Kapcsolat, idő, próbáljuk meg, á, otthon jó...

2017. ápr. 3. 21:13
 38/82 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem gáz. Ezt csak olyanok értik úgy is akik különböző okok miatt nehéz helyzetben vannak.

Szerintem sz.d le ki mit gondol.

2017. ápr. 3. 21:25
 39/82 anonim ***** válasza:
52%
Az itteni legtöbb nő ostoba. Majd akkor várjon el bármit is, ha szülők nélkül, egyedül, önerőből hitelmentes és nem örökölt lakásban/házban él, kitűnően főz, mos, takarít, ellát mindent maga körül. Ameddig csak egy kitartott rib anc, vagy apuci, anyuci fizeti neki a külön lakást, viszi neki munka/suli után a meleg ebédet, előbb megy műkörmöshöz, mint postára, bevásárolni, ugyeket intézni, addig kussoljon. Ahogy írták is, a pasi is odaköltözhet, ha annyira ragaszkodik ahhoz, hogy külön menjenek. Ne már, hogy ezen múljon a boldogság.
2017. ápr. 3. 21:33
 40/82 anonim ***** válasza:
16%

#37 Mert például szereted őt? Igen, van az az idő, ami után már nem éri meg várni a másikra, de az élet ilyen, egyszer az egyik van lemaradva, egyszer a másik, néha egymás mellett haladnak, stb. De alapvetően mindenkinek megvannak a maga dolgai, amiben egy kicsit gyengébb, mint a párja.

Nekem is vannak gyengeségeim, amiben a párom jobb, és fordítva. Ha valakinek az a gyengesége, hogy nem nőtt fel, akkor ez van. Nem kötelező ilyen férfival együtt lenni persze, csak ha már szereted őt (mert ugye ez egy irányíthatatlan érzelem), akkor az már más kérdés.

2017. ápr. 3. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!