Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz a "mamahotel" a nők szerint?
Ez nem a 80-as évek ahol gondol egyet a legcsövesebb ember és házat vesz(épít).
És akinek nincs háza vagy nem lakik albérletben azt már lenézik h nem vagy "férfi" (tisztelet a kivétel)
15:05, köszönöm így látatlanban a kedves jelzőket, gondolom te is azok közül való vagy, aki gulágosítaná az összes "anyucpicifiát" meg kórusban szűznyomilúzer minden férfit, aki rosszat merészel szólni a nőkre.
Mindazonáltal szeretném megkérdezni, hogy 2 pályakezdői fizetésből hogyan, miféle lakást fogtok ti venni. Csak azért kérdezem, mert ahogy írtam, még másfél millás fizetéssel is minimum másfél évig tartana. Persze ha rohantok hitelért a bankba, az más kérdés, csak akkor nem kéne itt másokat életképtelennek bélyegezned (pláne hogy saját lakásom van hitelmentesen).
Kapcsolatot pedig már rég nem keresek. A piros kezet pedig kaptad is.
A te írásod van tele szánalmas személyeskedésekkel, de persze ha rólad van szó, akkor máris nem olyan vicces mi?
És igen, hitelmentes lakásról van szó, a fizetésünkből. Fura szó mi? Hogy valaki megdolgozik a lakásért és nem a tejbetököt várja, hogy az ölébe hulljon.
Azok után, hogy itt kollektívan leugattátok a "mamahoteleseket", mégis milyen választ vársz? Dícséretet? Gondolom arra számítottál, hogy majd mindenki veled együtt fogja kórusban gyűlölni az otthon lakó férfiakat bősz egyetértésben. Nos...nem. Ha bottal köszönsz be, ne csodálkozz, hogy doronggal fognak felelni. Na EZ a szánalmas, defínició szerint.
Az viszont még mindig érdekelne, hogy miféle munkával jön össze egy lakásra ilyen hamar a pénz pályakezdőként, csak azért, mert ennyit egy profi programozó vagy mérnök nem keres meg. A Názának dolgoztok, vagy mi? :D
#65, itt egyedül te vádaskodtál, meg szidtad a "mamamoteleseket". Az meg egyenesen gyönyörű, hogy azt hiszed, mindenki kifogásokat gyárt és szándékosan nem keresi a milliókat. Tippem szerint ti szoktátok minden pénzről szóló kérdéshez odacopypasztázni, hogy "tanuld ki a sztárszakmát", de azzal már nem számoltok, hogy mennyit is érne a sztárszakma, ha mindenki csak azt csinálná. Elárulom, ha túlképzés lenne, akkor ugyanott lennének a fejlesztők, mérnökök, ahol most a jogászok meg a közgazdászok: a bő 90% nem tud elhelyezkedni a szakmájában, és a Jewbilban robotol napi 25 órát futószallag mellett.
A lakástakarék mindenesetre jó döntés volt, ez speciel becsülendő, hogy nem rohantál rögtön hitelért a bankba (a nagytöbbség ugyanis ezt csinálja).
Azonfelül én is takarékoskodom, nem használok személyautót, ami kapásból 1 milla mínusz lenne minden évben, sőt, még sörre meg ilyesmikre se költök. Csak hogy érzékeltessem, nem mindenki életképtelen meg csököttagyú aki nem költözik el otthonról. Miért tenném, mikor fenn tudom tartani magamat és a szüleimet?
Építkezésre viszont valóban nem futná a keresetemből, ezt töredelmesen bevallom. De még ha futná is, akkor mi lenne ezzel a házzal itt? Nem, nem fogom eladni, mert a kert túlsó végében lakik a testvérem, és aligha nézné jó szemmel, hogy beköltözik ide egy vadidegen. Ha ettől valaki életképtelen, akkor te meg troll vagy, plain and simple.
Megértem az álláspontodat #67, azzal is tisztában vagyok, hogy a programozók jól keresnek, de az eléggé diszkriminatív, hogy számodra az nem ember, akinek nincs saját kecója. Ha az illetőnek még nincs meg a diplomája, és tanul, MelóDiák-os fizetésből soha az életben nem csenget ki egy lakást. Még lakástakarékkal se. Nem értem, miért kell ezt úgy feltüntetni, hogy ez az ő hibájuk. Itt iszonyú sok tényező van: az elszállt ingatlanárak, a csaló ingatlanosok, eléggé ronda áldozathibáztatás dolog teljes egészében ezért a pasast hibáztatni. Persze ha te nem szidalmaztál
emiatt senkit, akkor nincs gond, nem neked szólt az irományom, ennyi az egész.
Arra próbáltam utalni, hogy attól, hogy valakinek szép a kocka, mert hatost dobott, még nem kéne merő undorból szétrókázni azokat, akiknek ez nem jött össze. Én soha egyetlen lányt sem ugattam le amiatt, hogy nincsen semmi, önerőből elért eredménye, amit belefektethetne a kapcsolatba - pedig megtehetném, elvégre a PÁRkapcsolat az 2 emberről szól. Olyan, hogy az illető semmit nem csinál, és minden jár neki, maximum az MLM-átverésben van, nem véletlenül szinonimája egymásnak a két fogalom.
"nem használok személyautót, ami kapásból 1 milla mínusz lenne minden évben"
azt hogy? (évenként veszel 1 kocsit 1 millért?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!