Mamahotelesek, ti szoktatok pénzt hazaadni?
A) Pénzt?! A szüleim dolga eltartani engem 100 éves koromig.
B) Semennyit, hiszen spórolni kell a saját lakásra.
C) Igen, lehetőségeimhez mérten és persze arányosan fizetek a költségekbe.
Van "D" verzió is:)
Túl leegyszerűsített a kérdés.
Az 1-est lepontoztad??
Mekkora szemét vagy te kérdező!
De mutatja a kereső szó is, hogy aszongya: "ciki".
Te egy szemét provokátor vagy!!!
Otthon laktam sokáig, de nem voltam mamahoteles egy percig sem.
Mert az az én szótáram szerint az, akinek kinyalják otthon a fenekét, eléteszik a kaját, tiszta ruhát, intézkednek helyette, s neki csak dögleni/szórakozni kell...
És nem adtam le egy fillért se. Ellenben én kértem el a pénzt és intéztem a csekkeket, bevásárlást, patikát, takarítást...
22 éves nő vagyok, egyetemista. Kollégiumban élek, amit édesapám fizet, a többi dolgomat az ösztöndíjamból oldom meg, ami forintba átszámolva kb olyan 25 ezer havonta (kaja, ruhák, tisztálkodószerek, stb.)
És, hogy miért nem dolgozom?
1, Az óráim annyira összevissza voltak, hogy lehetetlenség lett volna munkát vállalni
2, Így is dolgozhatok majd egész életemben, szeretném még kihasználni ezt az utolsó félévet munka nélkül
3, A hétvégéim pedig a pihenésé
És a kérdésedre válaszolva édesapám nem szokott pénzt kérni, esetleg akkor, ha szüksége van rá, és ilyenkor természetesen szó nélkül adom.
a 25 ezerből hogy? kaja, ruha, stb. és még tudsz belőle adni is? te egy isten vagy.
étel se jön ki ennyiből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!