Otthon lakó, dolgozó fiatalok. Nektek kell hazaadni valamennyit?
80 ezret?! Keress jobb melót mert ebből egy albit nem lehet kifizetni.
Nekem kimaradt a hazaadósdi mert amikor egyetem közbe dolgoztam akkor azt mondták hogy ne adjak miután befejeztem az egyetemet kiköltöztem. Egy barátnőm 50,000 ad a szüleinek szóval szerintem amit te adsz nem sok csak azért látod soknak mert kevés a fizud. Ezt nem bántásból írom.
Tekintve hogy szarér húgyér dolgozik egy ország, és sajnos ha már dolgozni kell, akkor igyekszünk úgy intézni a dolgokat hogy jó legyen. Ebből kifolyólag nem kell lerakni semmit (140 nettóból egyébként is mit rakjon le az ember, amiből még maradjon is félretenni a haladás érdekében), hogy a későbbi éveimben ami nincs is olyan messze, legyen egy saját lakhatásom.
Ha érdekel azt még megosztom veled, hogy kapom ezt a kártyát utalvány helyett, na pl ezzel muterom gazdálkodik.
24F
Én egyetemre járok még, mellette amikor csak tudok, diákmunkázom. Így havi 30-70 ezer forintot keresek meg, időszaktól függően. Soha nem kérték, hogy adjak haza belőle, pedig nem állunk valami jól. Én hiába ajánlottam fel, elutasították. Múltkor kölcsönkértek a spórolt pénzemből százezer forintot, amit én szó nélkül, nagyon szívesen adtam, ezt vissza fogják adni, pedig én nem haragudnék, ha nem tennék.
Egyébként minden kiadásomat én állom a lakhatáson és itthoni étkezésen kívül.
22N
Nem, de mindent magamnak kell fizetnem (tényleg mindent) a rezsin és azon kívül, amit a hűtőbe vesz, de elég ritkán eszek otthon, akkor is inkább csak hideget. Azt mondja, addig spóroljak és tegyek félre, amíg tudok. Egyébként egyedül nevel, de jól keres.
21N
Én is adtam haza, amíg otthon éltem. De mondjuk én ezen nem háborodtam fel és kérés nélkül adtam, nem azért, mert kérte valaki.
Nekem leégne a képemről a bőr, ha otthon ingyen élnék, mint egy kisgyerek és a szüleimmel tartanám el magam, miközben teljes munkaidőben dolgozom.
Anyukád nem keres olyan sokat, hogy két felnőtt embert eltartson.
Havi 40-et adtam haza. Én is 20-as éveim elején éltem otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!