Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz a "mamahotel" a nők szerint?
Ez nem a 80-as évek ahol gondol egyet a legcsövesebb ember és házat vesz(épít).
És akinek nincs háza vagy nem lakik albérletben azt már lenézik h nem vagy "férfi" (tisztelet a kivétel)
#45 de hát nem altalanosithatunk egy rossz tapasztalat miatt ;) az ember mindig remél, hátha, aztán utólag okos.
De a kérdésre talán sikerült válaszolni, mi az, ami miatt előítéletek vannak a mamahotelben élő pasik iránt.
"Egy nőnek férfi kell, nem egy hisztis gyerek."
Még jó, hogy egy nőnek lehetnek elvárásai... ha férfiként vannak elvárásaid, akkor minimum nőgyűlölő és hímsoviniszta vagy :D
Ha ennyire irigykedtek a prostikra férfiként ti is nyugodtan árulhatjátok a testeteket, ugyanúgy lesz rá igény.
Csak 30 éves korotokra már pelusba kell majd járnotok.
-Nekem írta, hogy nem Kur*a, bolti eladóként dolgozott és fundamenta lakáskasszába gyűjtötte a pénzét 3 évig, így ki tudta fizetni a 14 milliós vételárat.
--Visszaírtam, hogy az a töredéke sincs a vételárnak.
-Kaptam a leba**ást, hogy sok idióta balfék nem fogja fel, hogy ad állam rá évi 72 000-et!
--Még így is keveselltem :)
-Újabb leteremtés immáron több jelzőt használva az értelmi szintemre, de indoklás is volt miszerint a szülei nevére is tette a havi 20 000-et!
--Agyatlan kreténként :) gyors excel számítás, hiszen magányos 1 db agysejtemmel másként ez nem megy :)
Nálam 2 808 000-re jött ki, 3 év gyűjtögetés, 3 ember nevén.
-Ismételt utalások tömkelege az értelmi színvonalamra, majd bölcsen levezette, hogyan is kell számolni a tutit!
3(év)*(20 000+72 000)*12(hó)*3(db)
--Hát lehet bennem van a hiba, de nálam így is csak 9 936 000Ft-ra jönne ki, ráadásul és csak egy szánalmas mamahoteles pali vagyok, nekem még az állam is csak évente adná azt a 72 000-et :)
Nem vagyok teljesen mamahotel ellenes mert rengeteget lehet vele spórolni. Mi 2015ben vettünk lakást párommal (szülökr is segítettek anyagilag). 25 ill 28 évesek voltunk de kellett a saját pénzünk és a szüleink segitsége is. Akkor már 6 éve jártunk és otthon laktunk így rengeteget spóroltunk.
Viszont 40 évesen szerintem már jobb külön élni akkor is ha nincs párotok. Meg talán a hajlandóság is több az ismerkedésre mert egyedül nem jó mindennap otthon.
30 éves korra össze lehet spórolni egy lakásra (hitellel) de egy albérlet sem vészes akkor már.
Azért, amiért én, nőként 24 éves korom óta már nem élek otthon.
Gáz, hogy felhozod a párodat, a szülők a seggetekben vannak (exnél ez volt), nincs két perc nyugtod, és szeretkezni is eléggé lelombozó, amikor anyu-apu a nappaliban szöszmötöl, ti meg hótt kussban, mint a rossz gyerekek próbáljátok élvezni egymást.
Az olyan nők könnyen beszélnek, elég csak szétrakni nekik, és már költözhet is oda az imádottjához élősködni. Egy fillért nem kell költeniük építkezésre, rezsire, albérletre, csak kényelmesen elvárogatnak. Ha nekik kellene kitermelni egy lakás értékét, a 80%-uk echte hajléktalan lenne.
Ha meg a pasi van olyan balek hogy közös lakást vesz, azon megy a hiszti, hogy nincs elég pénz a másfél százezres Maybelline rúzskollekcióra, és milyen dolog má' hogy a pasi nem veszi azt meg neki. Mert ő ugyan el nem megy dolgozni.
Nagyon tisztelem azt a 20%-ot, aki NEM ilyen, és képes az önellátásra.
"Mert gáz. Menjen albérletbe"
Semmi gond, fizeted neki?
"Igen, költse a fizuját arra, hogy önellátó legyen."
Meséld már el nekem pls, hogy pályakezdő fizetésből te hogy akarsz lakást venni. Még akkor is minimum 2 évig várni kellene, ha a csávókám másfél millió nettót kap minden hónapban.
Szépségem, ez nem Dűne 2000 hogy legyártjuk a mérnököt a laktanyában, beküldjük az ellenséges épületbe oszt az onnantól már a miénk...
"Mert aki anyuci kisfia, az általában onellatasra képtelen, sosem volt raszorulva így fogalma sincs arról hogy bizony be kell menni a boltba mert nem lesz reggeli, el kell indítani a mosógépet, ha tiszta ruha kell..."
Édes szívem, attól, hogy valaki otthon lakik, ez már kapásból (bocsánat, kapáZSból!!!) azt jelenti, hogy nem tud főzni, mosni, varrni, takarítani?
Ostoba-e vagy?
"Tessék, lehet lepontozni, de a kérdésre ez a válasz, ezért gáz a nőknek."
Önként kérted, önként adom. Tessék.
"Ha nektek van saját albérletetek akkor miért nem mehet a férfi oda a "mamahotelből" és osztoztok úgy a költségeken?"
Nem megoldani akarják a problémát, hanem egy jót kötekedni, anyázni. Itt nem a lóláb lóg ki, hanem az egész ménes (gondolom ők pontoztak le).
"22 évesen te önerőből honnan szereztél ennyi pénzt?!... Ez képtelenség!"
Óóóó, nem képtelenség. Erőltesd meg egy kicsit a fantáziád, hogyan szerezhet egy nő ennyi pénzt...nem olyan nehéz elképzelni...
"Ha ennyire irigykedtek a prostikra férfiként ti is nyugodtan árulhatjátok a testeteket, ugyanúgy lesz rá igény."
El vagy tájolódva aranyom. Senki nem irigykedik rájuk, és vélhetően ő maga sem űzi szívvel-lélekkel az ősi foglalkozást. Vajon miért van a prostik arca kitakarva a hirdetésekben? Miért nem vállalják a nevüket? És miért nem beszélnek szívesen a munkájukról? Gyaníthatóan mert ők is érzik legbelül hogy egy legalja szar hulladék ótvar foglalkozás.
És erre legyünk irigyek? LOL vattafák :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Kíváncsi vagyok, ezek az agyas csajok mikor találják ki azt,hogy már az albérlet is gáz, az igazán "életrevaló" FÉRFIAS férfi az két kézzel nekiül oszt a semmiből ötszobás családi házat épít. Megint Dűne 2000 ugye: beállítom hogy 10000 kredittel kezdjem a játékot, meg sem kellett keresni azt a pénzt, azt csak úgy desztillálják a levegőből ugye, aztán ha építeni akarok egy finomítót, rákattintok az ikonjára, zsebbű' kicsengetem a rávalót, várok pár percet, oszt utána már csak le kell rakni a pályára oszt ott a finomító :DDDDDDD így megy ez skacok, nem is tudtátok? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL OMFG :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha ilyen igényeik vannak ezeknek a nőknek, miért nem húznak ki külföldre oszt keresnek valami csiliomospalánta újgazdagék gyerekét? Mindenki jól jár: az aranyifjúnak lesz új barátnője akit a másik huszonöt mellett kúrkodhat, a csaj a testéért cserébe kosztot-kvártélyt kap, nekünk pedig nem kell elviselni a lakásvadász aranyásó rbancokat.
Hogy a gazdasági helyzet ennyire szar az országban, és ennyire lehetetlen itt élni, ezért meg teljes egészében a kormányzat a felelős, nem a párotok. Illene ezt már megtanulni, nem pedig Mónikasóval meg éjjelnappalbudapesttel pusztítani azt a pár tucat megmaradt agysejteteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!