Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gáz a "mamahotel" a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz a "mamahotel" a nők szerint?

Figyelt kérdés

Ez nem a 80-as évek ahol gondol egyet a legcsövesebb ember és házat vesz(épít).

És akinek nincs háza vagy nem lakik albérletben azt már lenézik h nem vagy "férfi" (tisztelet a kivétel)

2017. ápr. 3. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
9%

Szülők nélkül önerőből, hitelmentes és nem örökölt lakásban élek, főzök magamra, egyedül mosok és takarítok. Nem vagyok rbanc, és nem tart ki senki sem. Sem anyuci, sem apuci nem fizeti nekem a külön lakást, nem az ővéké, én találtam, én fizetem egyedül. Munka előtt/után szintén magamra főzök, mosok, takarítok, senki nem hoz, vagy küld nekem kaját. A postára egymagam megyek, saját magam intézem minden ügyemet, egyedül várárolok be, veszek meg mindent, ami kell.

22N

2017. ápr. 3. 21:42
 42/82 anonim ***** válasza:
68%
82%-os 22 éves(?) nő! Ma egy lakás alsó hangon 16 millió ft-nál kezdődik, az alatt nem is igazán lehet venni... 22 évesen te önerőből honnan szereztél ennyi pénzt?!... Ez képtelenség!
2017. ápr. 3. 21:46
 43/82 anonim ***** válasza:
54%
#41: és mi a foglalkozásod? Elit hölgy vagy, hogy 22 évesen Magyarországon tudtál venni saját lakást/házat hitelmentesen? Ne nevettess már! Vagy csak albérlet? Biztos megéri egy magadra bérelni, megeszi a fizetésed felét legalább. Másrészről tegyük fel, megismersz egy rohadt jó fej embert, de mondjuk még otthon él gazdasági/szociális, akármilyen okokból...elképzelem, hogy a randin addig a pontig minden stimmel, madarat lehet veled fogatni, aztán amikor kiderül, hogy nem egyedül él, sutba dobod a srácot, miközben tudod, hogy nem minden bokorban osztogatnak olyat és nála csak gyökerebbet foghatsz ki. :D Nem, nem ajánlod fel, hogy hozzád cuccolhasson, hanem élből felcímkézed életképtelen jelzővel. De szép is a szerelem, igaz? Jesus.
2017. ápr. 3. 21:48
 44/82 anonim ***** válasza:
74%

Simán összehozhat annyi pénzt, de nem akarom leírni mi volt az első gondolatom.

2017. ápr. 3. 21:48
 45/82 anonim ***** válasza:
48%

#40 és ha önszántából az első nehézség hatására fogja a cuccait és inkább otthon jobb, akkor mit tudsz csinálni mást, mint kinyitni neki az ajtót? a nehézséggel való szembenezest pedig nem az anyuci által kreált buborékban fogja megtanulni, de abból előbb ki kell törni. Főleg egy bizonyos kor után.

És ahol a nő eltartja magát, főz, mos, rendet tart, postára megy és senki nem visz neki ebédet, fizeti a számláit stb.ott egy társra van szükség, az meg nem a mamahotelben terem. Onnan Általában a felnőtt kisgyerekek jönnek. Velük meg lehet próbálkozni, remélni, bízni, de kitartás és felelossegerzet nélkül úgyis az a vége, hogy ha szorul a hurok, ott a mama, jó ott is.

2017. ápr. 3. 21:53
 46/82 anonim ***** válasza:
47%

Az engem is érdekelne, hogy milyen munkakör az, ami gimnázium, netán főiskola után 22 évesen annyit fizet, hogy mindent önállóan és önerőből...

Lehet a szülei vállalkozásában dolgozik, úgy könnyű mondjuk.

2017. ápr. 3. 21:54
 47/82 anonim ***** válasza:
47%
max annyit lehet elképzelni, hogy az ilyen huszonéves nők nyernek pl sorsjegyen milliókat, bár ez nem valószinű, inkább egy másik verziót lehet elképzelni, de elég borzasztó belegondolni abba, hogy ennyire sok nő ilyen mélyre süllyed azért, hogy pénze legyen.
2017. ápr. 3. 21:55
 48/82 anonim ***** válasza:
53%
Minden sértegetés nélkül ezért kérdeztem, hogy mivel foglalkozol? Esetleg kihagytam az amerikai nagybácsit, akinek cége van az USA-ban, és havonta utal neked mondjuk 1000 dollárt? :D Na jó, nem gonoszkodom, csak egyes emberek nagyon el vannak szállva maguktól, csak mert beleszülettek a szén gazdag életformába. Én azokra nézek fel, akik a semmiből értek fel a csúcsra hátszél nélkül.
2017. ápr. 3. 21:57
 49/82 anonim ***** válasza:
63%

#45, azt lehet tenni, hogy nem mész bele ebbe a csapdába kétszer is az első után. Perszer utólag könnyű ezt írni.

Nekem is vannak olyan tapasztalataim az életben, ami egyszer elég volt, soha többet nem kérek belőle, akármennyire is csábító, vagy pozitív elsőre.

2017. ápr. 3. 21:59
 50/82 anonim ***** válasza:
54%

Őszintén? Ha dögös lánynak születtem volna akkor én is ugyanazt csinálnám.

A legtöbb prosti utálja amit csinál, de simán megvan neki havi 1-2 millió adómentesen. Csak arra kell figyelnie, hogy sulit csinálja és odafigyeljen magára. Ha ésszel csinálja és nem szórja a pénzt két kézzel akkor 2-3 év alatt lazán összejön neki autó, ház, lekötött pénz és még mindig csak 25 éves maximum. Akkor pedig el tud helyezkedni olyan munkakörben ami a diplomájából adódik és vígan él. A múltját meg nem teregeti ki.

Sokkal jobb perspektíva a jövőre minthogy a mekiben kasszázzon évekig és tengódjön napról napra.

Máshogy én sem tudom elképzelni, hogy egy 20 éves fiatal lány hogyan tud teljesen önerőből 30-40 milliót összeszedni.

2017. ápr. 3. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!