Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért regisztrálnak olyan nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért regisztrálnak olyan nők társkeresőre, akik nem válaszolnak a levélre?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy CSAK nők válaszát várom. Igen, kolléga urak, tudom a valódi okokat, nem kellenek a konteók, azonban kíváncsi lennék arra első kézből, hogy mi zajlik le egy nő fejében, amikor elolvas egy levelet, majd rezzenéstelen arccal csinálja tovább, amit éppen addig csinált.

Immáron nagyjából a 20. levelemet küldöm el, amit mindenki elolvas, de válaszolni már senki nem hajlandó. Talán az írásképemből rá lehet jönni, hogy nem egy "szia akarsz dugni ;)" vagy egy "mizu" beböfögéssel indítok, de nem is annyival, hogy "akarsz ismerkedni?". Nem vagyok egy jóképű legény, azonban én a logika embere vagyok - a logika pedig azt diktálja, hogy azok a nők, akik fent vannak ezeken az oldalakon, szintén nem azért vannak ott, mert válogathatnak a való életben. Magyarán igen nagy valószínűséggel társat keresni vannak fent és még nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem is bombázók, így indokolatlanok az egekben levő az elvárásaik.

Szóval a lényeg még egyszer: minek regisztrál valaki társkeresőre, ha nem válaszol a levelekre? (Az most nem játszik, hogy elfogytak az ingyenes levélírási lehetőségei vagy nem kapják meg a levelet, mert odateszem az üzenet végére az utóbbi időkben az emailcímemet.)

2017. márc. 31. 16:39
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

@25

Uh, bocsi. Az igazság az, hogy a te válaszod felett valóban elsiklottam. Történt ugyanis, hogy amikor még valamikor 19 óra körül beírtam, hogy válaszolni fogok, akkor az addigi válaszokat elolvastam, majd jött 21-es kollegina, az egekbe emelte a vérnyomásomat, és onnantól emlékezetből válaszoltam. Oké, a tiéd valóban jogos, még egyszer bocsi! Egyébként ha valaki, akkor én aztán tényleg forever alone vagyok, de a magasság nálam így is kizáró ok. Ami szomorú, mert pont az imént láttam egy oldalon egy olyan lányt, aki 100%-ban megfelelne minden paraméternek, csak hát majdnem 180. Mondjuk ő se válaszolna.

@26

Egyébként az megvan, hogy szerintem te mondtad nekem pár napja, hogy nem érted, mi baj lehet velem, mert jó társaságnak tűnök? :D Most nem találom azt a kérdést, szóval nem tudom összevetni a százalékodat, de a stílusod nagyon ismerős.

Amúgy az álláskeresést nem véletlenül írom, ott is hasonló sikereket érek el, és ott sem fogom fel, hogy vajon minek hirdetnek meg állásokat, ha arra nem veszik a fáradságot, hogy válaszoljanak. Nagyjából 20 helyre küldtem be az önéletrajzomat (a megye minden adminisztratív állását megpályáztam, meg beadtam a helyi újsághoz és egy nyelviskolához is), egyetlen elutasítással (amit pont az újság küldött, éppen róluk nem gondoltam volna, hogy hajlandók foglalkozni az emberekkel). Ha nagy cégről van szó, akkor meg különösen szomorú, ha ennyire képtelenek, merthogy:

-olyan helyre, ahova tényleg 1000+ jelentkező van, tuti nem egy HR-es van

-egy ekkora vállalat már csak a jó hírnevének megőrzése érdekében is jelezhetne, hogy aztán ne az forogjon közszájon, hogy mekkora proli bagázs

Egyébként emelem a kalapom, ha nem sikerült a lényeget leszűrnöd, talán nem is én vagyok a szánni való gyökér a sztoriban.

@27, 30

De ne hülyéskedjetek már... Nem kételkedek abban, amit írtok, de ez nekem hihetetlennek tűnik, hogy itt MINDENKI ekkora tajparaszt legyen. A BMW-s sztori pedig azt akarta szemléltetni, hogy az általánosításnak nem sok értelme van, mert ha jön egy normális, akkor azt is tapló nyomoroncként fogod kezelni.

(Egyébként valójában egy kerékpárúton történt az eset, ahol nekem volt elsőbbségem, a kocsi meg nem fehér volt, hanem fekete, csak túlzottan sztereotipikus lett volna, ha ezt írom.)

A stílusom pedig szándékosan számonkérő. Mert még mindig nem kaptam választ a kérdésemre, és igen, rohadtul irritáló, hogy levegőnek se néznek az emberek.

@28

Az észrevétel jogos, csak hát itt egy szó nem volt még kapcsolatról. Itt arról volt szó, hogy (most ezt komolyan le kell írnom megint?) nem egy spamrobot küldözgeti ezeket az üzeneteket, hanem egy ember. Mondjuk jó taktika, legközelebb ha valaki megkérdezi tőlem, hogy merre kell menni ide meg oda, ránézek, végigmérem, majd válasz nélkül megyek tovább. Mert nekem se kötelességem se segíteni neki, se válaszolnom, hiába szólt hozzám udvariasan.

Egyébként a kérdésedre válaszolva én 24 év magány és megvetés után már ennek is örülnék.

@29

Jó, azért ezek már megint a sztereotípiák, meg ha ezt komolyan írod, akkor csak fölösleges uszítás. Ugyanakkor nem a villáról, nem a Maseratiról, nem is a pálmafás utazásról van szó, hanem arról, hogy hogy néz ki az illető. Mert érted, tök logikus, hogy ha első pillanatra nem tetszik valaki, akkor az nem tudja elérni később se, hogy beleszeress. (Plot twist: de, egyik legnagyobb szerelmem nemhogy átlagos, hanem minden ismerősöm szerint legalább "csúnyácska" lány volt, aki később fogott meg azzal, hogy érti a humort, nem szereti az embereket és nagyon cuki a hangja. Mondjuk neki se kellettem, de abban az én hülyeségem is benne volt.)

2017. ápr. 1. 11:00
 32/40 anonim ***** válasza:
69%
Szia nő vagyok, jó alakú, szép arcú, de nem művi cicababa. Kétszer voltam fent társkeresőn pár napokig csak. Első alkalommal több száz levelet kaptam amire képtelenség lett volna válaszolni. Egyéb okok ha ettől eltekintünk: közzéteszem az adatlapomon, hogy pl. 35-45 éves korig keresek, az illető legyen magas és sportos testalkatú. Ehhez képest lepukkant 55 éves, zsírdisznók is írnak , ezen még fel is húzom magam, hihetetlen, hogy egyeseknek micsoda önbizalmuk van. Másik ok, hidd el nem a levél tartalma az első szempont, el sem olvasom a levelet amíg meg nem néztem az illető fotóját, ha totál nem az esetem akkor nem olvasom el a levelét. A nagyszámú levéláradat miatt pedig nincs időm, naponta 50-szer elküldeni, hogy ne haragudj nem vagy az esetem, további sikeres párkeresést, bla, bla, bla. Ehhez kellene tartanom egy titkárnőt aki csak ezzel foglalkozik. Amúgy nem feltétlenül van igazad abban, hogy csak "rossz" nők vannak fent akik nem válogathatnak az életben. Francokat, csak sokan nem tudják, hogy hol a fenébe ismerkedjenek, vagy kevés idejük van ezért választják ezt.
2017. ápr. 1. 11:23
 33/40 anonim ***** válasza:
92%

15. Vagyok.

De miért nem lehet egyszerűen àtlépni azon, hogy nem írnak vissza? Az ilyet egyszerűen elutasítàsnak kell venni és tovàbb kell lépni, tovàbb kell keresgélni. Nàlam is sokszor volt olyan, hogy visszautasítàst kaptam, de mégtöbbször az hogy egyàltalàn nem vàlaszolt az akinek írtam. Mégsem vertem az asztalt, nem hiztiztem és nem követelőztem azért mert nem reagàltak. Mert nem küldtek el a francba finoman szólva. Bàr olyan is volt.... Ez önmagàban egy visszautasítàs. Miért kell neked, hogy kvàzi tényleg olyanokat olvass, hogy nem, nem vagy az esetem, màst keresek, nem te kellesz stb stb? Miért lenne jó neked ilyeneket olvasni ? Az ember lelkének sokkal jobb, ha nem làt ilyet. A tudat hogy nem érdekled nem bőven elég? Megmondom őszintén, hogy ez az erőszakos követelőzés nem szimpatikus egyàltalàn. Olyanok viselkednek így akik a visszautasítàst kikérik maguknak , vàlaszokat követelnek hogy mièrt, és miért nem kapnak esélyt, és igenis kapjanak. Talàlkoztam ilyenekkel anno jó pàr esetben. Előbb a kérdezősködés miért nem jön be, aztàn jönnek azzal hogy esélyért kuncsorogjanak. Egyesek a végtelenségig képesek megalàzni magukat, pedig sokkal egyszerűbb lenne elfogadni a visszautasítàst és tovàbb keresni.

Nem érzed időpocsékolàsnak, hogy azzal foglalkozol ki miért nem ír? Ezt az időt hasznosabban is el lehet tölteni.

2017. ápr. 1. 11:46
 34/40 anonim ***** válasza:
91%

Látod kérdező még mindig ezen az udvariasság témán lovagolsz. Nagyon szar életed lehet, ha te minden egyes alkalmat a lelkedre veszel, mikor valaki nem udvarias veled. Egy felnőtt dolgozó embernek nincs arra ideje, hogy órákon át olyasmivel foglalkozzon, amiből semmi haszna, csak azért, hogy néhány vadidegen kicsi lelke ne sérüljön.

Ha nem válaszol, nem egymást keresitek ennyi. Ez tényleg ennyire nem egyértelmű? Ha érdekelnéd, akkor elhiheted, hogy válaszolna. Ha meg nem érdekled akkor mi értelme van akár egy levélnyi időt is pazarolni egymásra?

Én életemben egyszer voltam fent társkeresőn. Még épp csak beregisztráltam, kb még semmi nem volt fönt rólam, de már jött 10 levél. Két nap után le is töröltem magam, mert agyrém volt.

2017. ápr. 1. 12:39
 35/40 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is ez járt az eszemben, hogy nagyon ráér ám a kérdező, ha azon pörgeti magát, miért nem írnak neki vissza a nők ahelyett, hogy kidolgozna a párkeresésre egy rendes stratégiát.

Mindamellett az tényleg nem helytálló, hogy csak önmagukból kifordult, senkinek sem kellő nők ismerkednek neten. Én pl azért választottam a netes párkeresőt, mert abban vagyok legügyesebb, meg személyesen nem igazán mernek odajönni hozzám emberek, és én sem vagyok ügyes a személyes ismerkedésben. Ettől függetlenül elhiheted, hogy semmi baj a külsőmmel.

2017. ápr. 1. 13:10
 36/40 anonim ***** válasza:
87%

"mert ha jön egy normális, akkor azt is tapló nyomoroncként fogod kezelni."

Hát de hülye vagy? Amelyik normális volt, annak visszaírtam. Amelyik nem jött be, azt ignoráltam. Most komolyan, mégis milyen elszámolnivalóm lenne nekem egy TELJESEN idegen emberrel szemben? Neked komolyan létszükséglet, hogy naponta 100 nő írogassa, hogy "bocsi, nem vagy az esetem"? Ez tényleg ennyire fontos?

A számonkérő stílusról meg... Hát barátom, van önbizalmad, ha te számon mersz kérni bárkit egy internetes fórumon.. :DD De így legalább tudjuk, miért vagy ennyire népszerű a nők körében.

2017. ápr. 1. 13:14
 37/40 anonim ***** válasza:
89%

"én 24 év magány és megvetés után már ennek is örülnék"

Gondolkoznod kellene azon, te mit tehetnél magadért, ha 24 éve magányos vagy. Más nem fog érted tenni, és nem fog változni csak a te kedvedért. Az ilyen társtalanul picsogó emberek ezt nem értik - hogy mindenki csak önmagán változtathat, máson nem.

2017. ápr. 1. 13:43
 38/40 anonim ***** válasza:
87%

Utoljára talán 6 éve voltam regisztrálva, azóta párkapcsolatban élek (hozzátenném, nem ott találtam meg a szerelmem).

Nem voltam hajlandó előfizetni a prémium szolgáltatásra, így meglehetősen korlátozott számú levelet írhattam, ez havi szinte maximum 5 volt, nem emlékszem pontosan, így nagyon meg kellett gondolnom, hogy kinek válaszolok. Ha fizikailag nem jött be, és a bemutatkozásában sem volt semmi, ami teljesen felvillanyoz, akkor bizony nem válaszoltam neki.

2017. ápr. 2. 08:42
 39/40 A kérdező kommentje:

Na jó, látom, teljesen parttalan a vita és itt senki nem érti, hogy mi a probléma azzal, ha rezzenéstelen arccal, előre zárt tekintettel megyünk el valaki mellett az utcán is, ha hozzánk szól, úgyhogy rövidre zárom.

@32

Fajin, végre valaki bevallotta legalább, hogy minden csak a külsőn múlik.

@33

Múltkor megkaptam pontosan azt, hogy "bocs, de nem vagy az esetem". Mondjuk nem értem, hogy akkor miért fogdosta a karomat és miért volt velem olyan jó arc a lány, de az most másodlagos. A lényeg, hogy nála legalább elismertem, hogy tisztességes ember, aki megmondta, hogy mi a baja velem. Értelemszerűen elköszöntem tőle, mert nekem semmi szükségem barátokra, de becsülettel váltunk el, nem gyerekes módon, duzzogva, nem válaszolva a másiknak. Nem is kérdezgettem, hogy miért nem, mert tisztában vagyok a külső adottságommal*. Sokkal jobb érzés volt, hogy embernek tekintett valaki.

*Azzal viszont nem vagyok tisztában, hogy ezen miért nem lát át senki, főleg, amikor már ismer és miért gondolja azt egyetlen nő is, hogy egy férfi csak színtiszta haverságból fog vele ismerkedni. Ő is úgy meglepődött, amikor megmondtam neki, hogy "amúgy a múltkori az randi volt".

@34

Ja, örülnék is, ha dolgoznék. Mint írtam, munkakeresésben is ugyanannyira vesznek emberszámba, mint társkeresésnél. Középiskola végzettséget kérnek mindenhova, én beadom diplomásként az önéletrajzomat, és nemhogy nem vesznek fel, hanem még vissza se írnak. Mondjuk ez annyiban más, hogy ezek az állások már vagy fél éve ki vannak osztva, csak gondolom, valamilyen támogatást kapnak az államtól(?) a cégek, ha előbb meghirdetik az állást. Vagy én nem tudom, de csak a protekcióra tudok gondolni, mert nagyon gyanús, hogy tíz helyről nulla visszajelzés jött. Azazhogy egy igen, 2 hónappal később, hogy "sajnáljuk, de most nem tudjuk alkalmazni".

Abban legalább igazad van, hogy szar az életem.

@35

"tényleg nem helytálló, hogy csak önmagukból kifordult, senkinek sem kellő nők ismerkednek neten"

Ez király, de én hol állítottam ezt és miért releváns? :)

@36

Iiiigen, egész biztosan a stílusom nem tetszik másoknak, ha még egy szót se szóltam, de már ki vagyok zárva.

@37

Elgondolkoztam. Bemásolom egy másik kérdésre adott válaszomat.

"Magamba néztem, és azt találtam, hogy én egy tök átlagos ember vagyok, átlagos intelligenciával, átlagos érdeklődéssel, átlagos hobbival, átlagos humorral (a fárasztó szóviccelés és a fekete humor átlagosnak számít, ugye?), nem átlagos világnézettel. Viszont átlagon jócskán aluli fejjel és testtel, így nem létezek a nők szemében. Meg hát átlagon aluli kommunikációs készséggel, de az egy pillanatig se zavart sose, nem akarok barátkozni senkivel úgyse.

Mivel minden lánynál bekerülök a barátzónába, így feltételezem, hogy nem a személyiségemmel van baj (azaz hát bekerülnék, ha nem a fentebbi állítás lenne érvényben). Akkor most hova nézzek még magamba?"

@38

És akkor már megint ott vagyunk, hogy profil megnézése és a stílus figyelembe vétele nélkül, csak a külső alapján döntünk. Ez azért nagy csalódás minden férfinek, mert minket úgy tanítanak kiskorunkban, hogy egy fiú, majd férfi legfőbb erénye nem a szépsége, és nem is az lesz a lényeges egész életünkben. Aztán jön a pofon az élettől, hogy a nők ezerszer jobban válogatnak pofa alapján, mint fordítva... Mondjuk az én helyzetemben ez a leveles dolog sem releváns infó, mert mindig odaírom a mailcímemet újabban, mint írtam.

Köszönöm a választ azoknak, akik nem rögtön személyeskedéssel indítottak. Előrébb nem lettem a válaszokkal, de legalább azt megtudtam, hogy a külsőmnek hála sose lesz senkim, mert egy puhos autistafejű szemüveges szart emberszámba se vesznek, legyenek bármilyen más erényei is. A klórgáz milyen gyorsan hat?

Szép napot!

2017. ápr. 3. 16:37
 40/40 anonim ***** válasza:
60%

38-as vagyok, mint írtam VAGY a külsőnek VAGY a személyes bemutatkozásnak kellett elbűvölnie. Lehet valaki nem tökéeltes külsejű, ha olyan a fogalmazási stílusa, ami szimpatikus.

De ha ronda is, meg a bemutatkozása is béna, akkor így járt. Csúf, fogalmazni képtelen pasikra nincs és nem is lesz szükségem.

2017. ápr. 3. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!