Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért regisztrálnak olyan nők társkeresőre, akik nem válaszolnak a levélre?
Előre leszögezném, hogy CSAK nők válaszát várom. Igen, kolléga urak, tudom a valódi okokat, nem kellenek a konteók, azonban kíváncsi lennék arra első kézből, hogy mi zajlik le egy nő fejében, amikor elolvas egy levelet, majd rezzenéstelen arccal csinálja tovább, amit éppen addig csinált.
Immáron nagyjából a 20. levelemet küldöm el, amit mindenki elolvas, de válaszolni már senki nem hajlandó. Talán az írásképemből rá lehet jönni, hogy nem egy "szia akarsz dugni ;)" vagy egy "mizu" beböfögéssel indítok, de nem is annyival, hogy "akarsz ismerkedni?". Nem vagyok egy jóképű legény, azonban én a logika embere vagyok - a logika pedig azt diktálja, hogy azok a nők, akik fent vannak ezeken az oldalakon, szintén nem azért vannak ott, mert válogathatnak a való életben. Magyarán igen nagy valószínűséggel társat keresni vannak fent és még nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem is bombázók, így indokolatlanok az egekben levő az elvárásaik.
Szóval a lényeg még egyszer: minek regisztrál valaki társkeresőre, ha nem válaszol a levelekre? (Az most nem játszik, hogy elfogytak az ingyenes levélírási lehetőségei vagy nem kapják meg a levelet, mert odateszem az üzenet végére az utóbbi időkben az emailcímemet.)
Minden nő köteles válaszolni minden levélre? A te leveleidre mindenkinek kötelező válaszolni? Kinek érzed te magad?Olyan nem lehet,hogy nem tetszik a búrád,a hangnemed,stb? Talán nem topmodellekre kéne ráiirni átlagos pasikaként hanem a saját szinteden lévő nőkre.Hidd el sok duci,vagy átlagos lányt ismerek aki szívesen válaszolna egy hozzáhasonló férfi leveleire is de nem kap.Arról meg csak ti tehettek hogy egy átlagos,de normális nőt max.szexre használnátok,egy szilikonbabára ráíirtok 5000-ren,aztán jajj nem írnak vissza,hát köszönjétek magatoknak,nem fog sajnálni senki.Nem kell felszínesnek lenni és vissza fognak írni.
Egy nő.
Tartottál már egy alapos önvizsgálatot?
- vagy nem veszed figyelembe a nő igényeit,
- vagy te vagy túl igényes, azokhoz az adottságokhoz, amikkel rendelkezel.
@1
Jó, de feltételezhetően nem ez az általános hozzáállás, mert ennyit a legtöbb embernek nem ér meg az a pár másodpercnyi szórakozás, ami néhány levél után unalmassá válik.
@3
Hű, látom, elérte a célközönséget a kérdésem. Ilyen érzés, amikor rájössz, hogy talán nem helyesen cselekedtél, és valaki számonkéri rajtad a türhőséget? :D Mondjuk feltehetően így is te leszel az, akit mindenki 100%-osra fog értékelni, mert most "jól odamondtál egy ocsmány gyökérnek".
"Kinek érzed te magad?"
Vicces, mert én pont a nő oldaláról tudom elképzelni azt, ahogyan ül a székében, és mint a gladiátorküzdelmek végén a császár, komor tekintettel forgatja a hüvelykujját és pecsételi meg a kihívók sorsát. Én pont azt látom, hogy a nők érzik magukat a társkeresőkön nyeregben és mint az atyaúristenek, úgy állnak hozzá az érdeklődőkhöz, merthogy nekik JÁR a figyelem, amit viszonozni nemhogy nem illik, hanem tilos.
"Olyan nem lehet,hogy nem tetszik a búrád,a hangnemed,stb?"
Erre a megfelelő lépés az, hogy "bocsi, nem egymást keressük". Sablonválasz, de legalább arra méltatod az embertársadat, hogy nem egy robotnak nézed.
A többi részre pedig. Egyrészről, mint írtam, több mint valószínű, hogy nem játékból van fent társkeresőn senki, hanem hogy megragadja a lehetőséget a társkeresésre. Az nem a lehetőséggel élés, hogy még el se utasítod a leendő udvarlókat. Másrészről én még ilyen bombázót, amit te leírsz, nem láttam ilyen oldalakon. Harmadrészt ez különben sem lenne az én műfajom, több okból sem. Negyedrészről meg nem én vagyok az, aki nem válaszolgat a külsőségek miatt. Nagyon szívesen belinkelném azokat a lányokat, akiknek írtam, csak nem feltétlen lenne etikus mások privát profiljaival dobálózni.
@4
Mondjuk ez se feltétlenül etikus, az meg végképp nem, hogy már alapból listával mész neki a dolognak, mintha csak a Tescóba mennél, de ilyen esetekben még rá lehet fogni, hogy a másik fél hülye.
@5
Akkor lássuk a nagy igényeimet! Értelemszerűen a külső jegyeket írom főleg, mert hát amikor csak egy képet látsz egy emberről, akkor mást nem ismersz. Mondjuk így se hosszú a lista.
-legyen minden dimenziójában kisebb nálam - nem vagyok magas és egy minimál ballaszt van rajtam, de nem nehéz hozni egyiket se (+15 kiló simán jó, bár ennél több se feltétlen kéne, csak mielőtt még kiverné valaki a hisztit; egyébként inkább legyen rajta ennyi, minthogy sovány legyen)
-ne dohányozzon
-ne legyen analfabéta - nem érdekel a munkája vagy a végzettsége, 2 mondatból is le tud jönni, hogy milyen a helyesírása, az meg nagyon sok mindent elmond egy emberről (például: központozás után szóközt teszünk)
-legyen magyar, velem egykorú, hozzám képest ~50 km-en belül lakó nő
-legyen introvertált, még jobb, ha nincsenek barátai, nem jár sehova és retteg az emberektől
Ha ez sok, akkor bocsánat, elismerem, hogy tényleg nem nekem találták ki a párkeresést és már most berendezkedek a remeteségre. Én magam diplomás, szerintem igényes ember vagyok, pár kiló plusszal, hipszterszakállal, kockás inggel, szemüveggel, jó helyesírással, átlagos, szóviccekre és fekete humorra épülő humorérzékkel, viszonylag ritka hobbival és nemlétező szociális skillekkel. Utóbbi a neten nem fog érződni úgyse, de az őszinteség jegyében leírom.
Bocs, hogy férfiként válaszolok. Az a helyzet, hogy sok nő azért nem válaszol, mert - bármilyen furcsa - a pasik a "nem"-et is úgy veszik, mint felhívást keringőre.
Tegyük fel, egy pasi kap egy "nem"-et vagy egy "nem egymást keressük"-öt. Sok olyan van, aki ezen felbuzdul, és tovább bombázza a nőt: "Ne haragudj, de mi a baj velem?" vagy "Mégis mi nem tetszik bennem?". És ezt a láncreakciót akarják a nők elkerülni azzal, hogy inkább nem is írnak vissza semmit. Valahol meg lehet őket érteni szerintem. Az ilyen értelmetlen társalgást tartalmaző levelezések meg csak tovább rontanák a normális társkereső férfiak esélyeit + plusz a nőnek is hamarabb telik meg a hócipője a netes társkereséssel, szembesülve azzal, hogy tök másmilyen az egész, mint ahogy ő azt elképzelte.
unatkoznak.. kell valami elfoglaltság!
Örülj neki, hogy nem válaszolnak. Legalább megóvnak önmaguktól. Gondolj bele, hogy egy kapcsolatban is ennyire lennének aktívak... mindent tőled várnának.. kb halálra van már előre ítélve az a kapcsolat.
Egy kapcsolat amúgy is 2 emberen múlik. Te megtetted az első lépést ami tőled telik, ráírtál az adott személyre.. Többet nem tudsz tenni! Ha ezt az adott nő nem látja be, akkor még buta is ráadásul! Szintén örülj, hogy megóvott magától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!