Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azok a lányok, akik társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akik társkeresőre regisztrálnak, mennyire gondolják komolyan?

Figyelt kérdés

Mivel élőben nagyon nehezen ismerkedem, ezért fontolgatom, hogy regisztráljak egy társkeresőre. Az ismerőseim azonban óvva intenek tőle, mert nincsenek kedvező tapasztalataik. Azt mondják, a legtöbb lány csak azért regisztrál oda, mert élvezi, hogy milyen sok embernek tetszenek, de igazából nem is akarnak onnan társat találni.

Mi az igazság?

2011. jan. 10. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
igazuk van. nem társat keresnek ott, hanem szexpartnereket:)
2011. jan. 10. 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a lányok legnagyobb része komoly kapcsolatra vágyik. Vagy tévednék?
2011. jan. 10. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
ja az épeszű lányok nem neten fognak keresni partnert, nem is diszkóban. mázlistának kell lenned h összehozzon a sors egy olyannal.
2011. jan. 10. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a lànyok sokkal komolyabban gondoljàk,mint a férfiak.Csak hàt van aki nem igazi fotót tesz fel és utàna jönnek a csalódàsok.
2011. jan. 10. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Nézd én társkeresőn akadtam a Páromra 1.5 évvel ezelőtt. Pedig egy városba lakunk:D.

Igen tényleg nagy a csalódás veszélye. Sok a kamu ember és akik álnéven vagy nem valós képpel regisztrálnak. Ez olyan mint a zsákbamacska. Vagy szerencséd van vagy sem. Próbáld meg ha ott bátrabb vagy. És megtapasztalod milyen is. Ha nem tetszik vagy nem jó akkor meg törlöd magad. Próba szerencse:). Sok sikert.

2011. jan. 10. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Én, amikor életemben először regisztráltam nagyon is komolyan gondoltam. :) Mindig is hosszú távú, komoly kapcsolataim voltak. 1 hét után talált rám a barátom a társkeresőn, akivel 1 hónap múlva lesz 1 éve, hogy együtt vagyunk. :)

Persze sok lány van, aki csak egonövelésnek regisztrál, vagy szexpartnert keres, de sok olyan is, aki igazi párt keres. Én sem hittem volna, hogy ilyen kincset találok ott, mint a barátom. :) Te is adhatsz egy esélyt a dolognak, hátha találsz rendes lányt. :)

19L

2011. jan. 10. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a nyáron regisztráltam és nagyon is komolyan gondoltam!

Két hónap után töröltem magam mert meguntam hogy nem lehet találni egy normális srácot aki komoly kapcsolatot akar!:S

És amúgy igen sajnos vannak olyanok akik nem gondolják komolyan csak szórakoznak,de szerintem ez rövid időn belül ki is derül még mi előtt késő lenne...:)

2011. jan. 17. 17:48
 8/8 anonim válasza:
[link] nekem komoly jott ossze
2011. jan. 22. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!