Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik társkeresőre regisztrálnak, mennyire gondolják komolyan?
Mivel élőben nagyon nehezen ismerkedem, ezért fontolgatom, hogy regisztráljak egy társkeresőre. Az ismerőseim azonban óvva intenek tőle, mert nincsenek kedvező tapasztalataik. Azt mondják, a legtöbb lány csak azért regisztrál oda, mert élvezi, hogy milyen sok embernek tetszenek, de igazából nem is akarnak onnan társat találni.
Mi az igazság?
Nézd én társkeresőn akadtam a Páromra 1.5 évvel ezelőtt. Pedig egy városba lakunk:D.
Igen tényleg nagy a csalódás veszélye. Sok a kamu ember és akik álnéven vagy nem valós képpel regisztrálnak. Ez olyan mint a zsákbamacska. Vagy szerencséd van vagy sem. Próbáld meg ha ott bátrabb vagy. És megtapasztalod milyen is. Ha nem tetszik vagy nem jó akkor meg törlöd magad. Próba szerencse:). Sok sikert.
Én, amikor életemben először regisztráltam nagyon is komolyan gondoltam. :) Mindig is hosszú távú, komoly kapcsolataim voltak. 1 hét után talált rám a barátom a társkeresőn, akivel 1 hónap múlva lesz 1 éve, hogy együtt vagyunk. :)
Persze sok lány van, aki csak egonövelésnek regisztrál, vagy szexpartnert keres, de sok olyan is, aki igazi párt keres. Én sem hittem volna, hogy ilyen kincset találok ott, mint a barátom. :) Te is adhatsz egy esélyt a dolognak, hátha találsz rendes lányt. :)
19L
Én a nyáron regisztráltam és nagyon is komolyan gondoltam!
Két hónap után töröltem magam mert meguntam hogy nem lehet találni egy normális srácot aki komoly kapcsolatot akar!:S
És amúgy igen sajnos vannak olyanok akik nem gondolják komolyan csak szórakoznak,de szerintem ez rövid időn belül ki is derül még mi előtt késő lenne...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!