Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Regisztráltatok már valaha társkeresőre? Ha igen miért?
kis naív...
Ők pénzt kapnak ezért az oldaltól. Hogy reklámozzák, és hogy minél több férfi nézze, ill regeljen, meg fizessen.
Ugyanakkor vannak akik szórakozásből csinálják, és csak hülyítik a pasikat...
- hat neha a jobb monitor moge bujni
- ma megprobaltam kurzus kozti szunetben beszelni egy lannyal kivel reg nem beszeltem ,.... ketszer szolitotttam meg egyszer csak ugy oda dobott egy szot es elforditotta a fejet
utanna meg masik szunetben csak elforditotta a fejet... ha normalis az ilyen ... akkor hogy is legyen valakinak jo az onbizlama ilyen utan ....
en bennem mar rajottem nem attol felek , hogy elutasit egy csaj az meg tulelem .... hanem sok ember eloti valo megszegyenules miatt , hogy beszelnek valakivel es csak ugy odebb all....
azok, akikről írsz, azok csalik.
egyébként én is regisztráltam már, mert vidéki (nem budapesti) leszbikusként nincs sok tematikus, ilyen rétegnek szóló szórakozási lehetőség, és éppen ezért kevésbé, illetve alig láthatóak hasonszőrűek. ezért jobb híján, társkeresőn jelentek meg környékbeliek, így keresgettem barátokat, stb.
Sok csaj direkt azért nem rak ki magáról fotót mert elege van abból, hogy a teste miatt akarják összeszedni. Ha egy csinos nő megjelenik egy szórakozóhelyen,
az emberek nagy része csak szexet szeretne tőle. Illetve csak a legbunkóbb tuskók mernek vele szóbaállni, az átlag meg úgy gondolja, hogy nem az ő súlycsoportjuk. Egy ilyen oldalon van rá esélye, hogy talál valakit aki a személyisége alapján beleszeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!