Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes társkeresőre regisztrálni? Nem ciki?
én ott találtam meg mostani barátom akivel már hosszabb ideje eggyütt vagyunk,de elötte sok csalódás is ért,de nekem megérte:)
csak óvatosnak kell lenni találkozásnál!!
meglehet próbálni
tudod próba szerencse!
Én 15 évesen regisztráltam chat-re, elkezdtünk msnezni, kamozni majd taliztunk, de élőben nem volt olyan helyes és közös témánk se volt nagyon szal többet nem találkoztunk. Utána abbahagytam ezt az egész társkeresős dolgot.Eddig 3 pasimat is bnőm révén ismertem meg a 4. myvipen vette fel velem a kapcsot,de vele is azelőtt 1-2 évvel a barátnőm hozta el 1 buliba, szal látásból ismertük egymást.
Barátnőm bulineten ismerte meg 2 pasiját is, az se volt kamu v ilyesmi,de nem jött össze a kapcs, 1-2 hónaposak voltak, ő végül az én pasim haverjával jött össze. Szal sztem ez a barátok révén összeismerkedünk a barátunkal dolog jól sülhet ki.
17:29
Túl szép vagy, hogy nem mennek oda hozzád?:)
Neeem hinném xDD
Ezt tőlük kéne megkérdezni...
Amúgy nemciki regisztrálni, eddig én is úgy gondoltam, de aztán azt mondtam kit érdekel ki mit hisz.Meg normális embereket is lehet ott találni(pl myviprandi).Csak az a baj hogy egy kép alapján meg pár mondat kevés...
Kérdező csaj vagy? korod? :P
gondolod dobj egy privit:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!