Akik profilkép nélkül regisztrálnak társkeresőre, és később se töltenek fel képet, azok mégis mire számítanak?
-Mert nem akar a húspiac része lenni.
-Mert semmi eladni valója nincs sem neked sem másnak.
-Mert ne pontozgassák, ne kommenteljék.
-És csak mert ilyen kedve van....
Éééérteeeem?????
Képpel sem fogod tudni, hogy ki az illető. Bármikor szedhet egy kamuképet máshonnan.
Amúgy a társkeresők szerintem nem működnek. Kihasználják az emberek (főleg férfiak) kétségbe esését, hogy még több pénzt húzzanak ki a zsebéből.
A legtöbb társkeresőn ahhoz is prémium tagság kell, hogy akármit csinálj (természetesen csak a férfiaknak).
Sokan nem is társat keresni vannak ilyen oldalakon. Hanem beszélgetni, blogolni, időt tölteni, stb.
Ha én klopfolóval verem be a szeget, akkor az kalapács.
És ne kapd fel a vizet.
Ez mondjuk igaz. Én nem egy oldalon ingyen használok olyan funkciókat, amiért a férfiaknak fizetni kell.
Mondjuk a kamu képesek se tudom, hogy mit hisznek...
Nekem a legjobb csajom még annakidején kép nélkül volt fenn. Nem igazán érdekelt, hogy pontosan miért, de azt hiszem azt mondta, hogy nem akart sok levelet kapni, hanem ő akart választani.
Bennem is megvolt az a sztereotípia, hogy valószínűleg a nem túl szép nők csinálják ezt, aztán lestem amikor küldte az első képet nekem és akkor még inkább lestem, amikor a valóságban is úgy nézett ki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!