Volt már olyan, hogy azt hitted minden összejön egy lánnyal, aztán mégis megszakította az ismerkedést?
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerjük egymást. 1. randi után csókolóztunk és 2 hét után (kb. 2 hete) szexeltünk először. Most 4 napja nem írt vissza nekem sehol és most azt a rövid üzenetet küldte, hogy nem illenénk össze, illetve nem látja rajtam, hogy komolyat akarok. Pedig jó párszor kettesben voltunk intim közelségben és nem mutattam semmi jelét, hogy nekem csak szexre kellene.
Sokszor lesz még ilyen, hogy azt hiszem minden simán megy egy lánnyal (volt már csók és szex is), erre nem akar többet találkozni velem?
Én 21/F, ő 20/L
2015. jan. 5. 17:56
1/1 anonim válasza:
Beszélj meg vele egy utsó talit és ott beszéljétek meg.. ne facebookon dobjanak már ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!